Προσέβαλε μαθήτρια της γιατί μένει στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Πρωτοφανές περιστατικό στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς με τους μαθητές να προχωρούν σε κατάληψη. Καθηγήτρια ειρωνεύτηκε μαθήτρια που ζει στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

prosebale-mathitria-tis-giati-menei-sto-xamogelo-tou-paidiou
SHARE THIS
0
SHARES

Πρωτοφανές περιστατικό στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς με τους μαθητές να προχωρούν σε κατάληψη. Καθηγήτρια ειρωνεύτηκε μαθήτρια που ζει στο "Χαμόγελο του Παιδιού". 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», μια 14χρονη μαθήτρια που μεγαλώνει στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη έγινε αντιληπτή να ψιθυρίζει στη διπλανή της εν ώρα μαθήματος. Τότε πλησίασε το κορίτσι και δυνατά, με επιτιμητικό ύφος του είπε, «εσείς στο Χαμόγελο του Παιδιού δεν μιλάτε. Μη νομίζεις ότι μπορείς να μιλάς μέσα στην τάξη»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα. Τότε οι συμμαθητές της οργισμένοι πήγαν κατευθείαν στη διευθύντρια του σχολείου για να καταγγείλουν το περιστατικό, αποφασίζοντας παράλληλα να προχωρήσουν σε κατάληψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό.

 «Δυστυχώς είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν. Υπάρχουν κάποιοι εκπαιδευτικοί που ξεχωρίζουν κάποια παιδιά, τα υποβιβάζουν και τα προσβάλουν. Στην περίπτωση αυτή με δική μας παρέμβαση, το θέμα το χειρίστηκε καλά η διευθύντρια του σχολείου και η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη από τη μικρή».

Παράλληλα, ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε τη χαρά του που οι συμμαθητές της 14χρονης στάθηκαν στο πλευρό της.

«Αν και είναι τιμή όσων παιδιών μεγαλώνουν στο Χαμόγελο, δεν είναι ωραίο να τα στιγματίζεις. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για εκπαιδευτικοί», ανέφερε.

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook