X

Πρωτοφανές περιστατικό στην Ψάθα: Αδελφός αντιδημάρχου έσπασε το μπλόκο της ΕΛΑΣ και έπεσε πάνω στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Παραβίασε τον αστυνομικό αποκλεισμό στην περιοχή όπου κατέπεσαν δύο ελικόπτερα, προσκρούοντας με το όχημά του στα συντρίμμια του ενός

Γράφει: TheToc team

Ένας άνδρας συνελήφθη στην περιοχή της Ψάθας, αφού φέρεται να παραβίασε τον αστυνομικό αποκλεισμό που έχει στηθεί στο σημείο όπου κατέπεσαν δύο ελικόπτερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς.

Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς στο σημείο που έπεσαν τα ελικόπτερα στην Ψάθα είναι αδελφός αντιδημάρχου της περιοχής.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός, καθώς ο χώρος έχει χαρακτηριστεί τόπος δυστυχήματος και προστατεύεται μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών.

Για τον λόγο αυτό, η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης

Ψάθα: Έσπασε το μπλόκο της ΕΛΑΣ και έπεσε πάνω στα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας επιχείρησε να περάσει με το ΙΧ του από το σημείο ελέγχου, παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών, προκειμένου να πάει στο εξοχικό του να δει εάν έχει καταστραφεί από τη φωτιά.

Μετά από έντονη λογομαχία με τους αστυνομικούς, φέρεται να συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα συντρίμμια ενός από τα δύο ελικόπτερα.

Μετά το συμβάν, ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πραγματοποίησε αυτοψία, ώστε να διαπιστωθεί αν επηρεάστηκαν ή μετακινήθηκαν στοιχεία που σχετίζονται με τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απείθεια και παραβίαση φυλασσόμενου χώρου.

Διαβάστε Επίσης