Follow us

Ψευτογιατρός: Αυτή είναι η κλινική του συνεργού του στη Γερμανία [βίντεο]

Υποσχόταν γιατρειά για κάθε πιθανή ασθένειες καιδήλωνε γενετιστής και βιοχημικός από το 1976

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ

Ο 72χρονος Γερμανός συνεργός του Έλληνα ψευτογιατρού Διονύση Τριανταφύλλου έχει καταφύγει στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής εδώ και μια βδομάδα. Την ίδια ώρα στην ιδιωτική κλινική στη Γερμανία απ' όπου προέρχονταν τα δήθεν θαυματουργά φάρμακα και γίνονταν οι υποτιθέμενες θεραπείες στους εξαπατημένους ασθενείς, τα τηλέφωνα είναι κατεβασμένα.

Διαβάστε Επίσης

Κατεβασμένα τα τηλέφωνα στην κλινική του Γερμανού συνεργού του Έλληνα ψευτογιατρού

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην εκπομπή "Live News", ο πρώην πρόεδρος ελληνικής κοινότητας στη Γερμανία, στα τηλεφωνήματα στην κλινική απαντά ο τηλεφωνητής με αυτοματοποιημένο μήνυμα.

"Όταν παίρνεις τηλέφωνο, σου απαντά ο αυτόματος τηλεφωνητής και σου λέει "πήρατε στο ιατρείο του τάδε. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά και προς το παρόν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας", αναφέρει ο πρώην πρόεδρος ελληνικής κοινότητας στη Γερμανία, Ιωάννης Διαμαντίδης.

Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΜEGA, παρουσίασε το εσωτερικό αυτής της κλινικής, στην οποία συνέρρεαν δεκάδες ασθενείς από όλον τον κόσμο και που μέσα στην απελπισία τους πλήρωναν όσο-όσο για να γιατρευτούν από τον Γερμανό γκουρού.

"Κυρίως το πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας ακόμα και αλτσχάιμερ. Θεραπεύουμε καρκινοπαθείς, ασθενείς με σύνδρομο Down, χρόνιες λοιμώξεις, όπως τη νόσο του Κρον", έλεγε ο Γερμανός συνεργός.

Υποσχόταν γιατρειά για κάθε πιθανή ασθένειες καιδήλωνε γενετιστής και βιοχημικός από το 1976.

"Είμαι ο dr. […] γιατρός και γενετιστής από το νότιο κομμάτι της Γερμανίας. Ασχολούμαστε με κύτταρα, με την κυτταρική θεραπεία από το 1976 και θεραπεύουμε πολλούς ανθρώπους από ασθένειες" ανέφερε.

Στον κατάλογο του Ιατρικού Συλλόγου Βυτεμβέργης μπήκε μόλις τον Μάιο του ’21, δηλαδή δύο χρόνια πριν, και όχι με την ιδιότητα του γενετιστή, του ογκολόγου, του νευρολόγου ή του βιοχημικού- όπως συστηνόταν–αλλά με την ιδιότητα του γενικού γιατρού.

Σύμφωνα με έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Βυρτεμβέργης, ο Γερμανός έχει κάνει έναρξη ιατρικής απασχόλησης την 1η Μάϊου 2021, φέρει τον τίτλο "Ειδικού γιατρού Γενικής Ιατρικής" και από το 1994 έως 2019 ήταν μέλος ομαδικού ιατρείου.

"Σύλλογος νόμιμων ιατρών ασφάλισης υγείας. Με την κάρτα σου, πηγαίνεις. Δίνεις την κάρτα σου και πληρώνεται ο γιατρός. Σε αυτό το σύλλογο δεν υπάρχει αυτός. Δεν είναι εκεί γραμμένος", συμπλήρωσε ο κ. Διαμαντίδης.

Είχε ελληνικό ΑΦΜ

Αν και εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές, κατά την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε πως ο Γερμανός γιατρός είχε εκδώσει μέχρι και ελληνικό ΑΦΜ το 2011.

"Ο Γερμανός έχει ΑΦΜ στην Ελλάδα. Όταν πηγαίνεις να πληρώσεις κάποιον στη Γερμανία γιατί κι εγώ πήγαινα στη Γερμανία και τα χρήματα πληρώνονταν εκεί. Ο Γερμανός δεν ήθελε γιατί η φορολογία των Γερμανών βάραγε στο κεφάλι γι’ αυτό έβγαλε ΑΦΜ εδώ. Γι’ αυτό κι έκλεισε και την κλινική του στο τέλος. Αλλά έχει οικονομήσει. Όλον τον κόσμο γύρναγε", είπε ένα από τα θύματα.

Το ελληνικό ΑΦΜ του λοιπόν, εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2011 στη ΔΥΟ Κορωπίου, στην οποία άλλωστε ανήκει και ο Έλληνας ψευτογιατρός. Για έδρα είχε δηλώσει το γραφείο που διατηρούσε τότε ο φυσιοθεραπευτής στο Λαγονήσι ενώ ως αντικείμενο είχε την παροχή υπηρεσιών γενικής ιατρικής.

Διαβάστε Επίσης

"Είχε κάνει μέσα σε εκείνο το φυσιοθεραπείο, έκανε ένα χώρο-γραφείο του Γερμανού. Ξέρετε πόσος κόσμος ήταν από εκεί απ’ έξω; 100 – 300. Απόδειξη ως φυσιοθεραπευτής έκοβε. Το θέμα ήταν του Γερμανού γιατί δεν έκοβε;", συμπλήρωσε.

Αποδείξεις για την παροχή υπηρεσιών μπορεί να μην έκοβε, όπως καταγγέλλεται στο "Live News", αλλά ο Γερμανός είχε μεριμνήσει να τυπώσει σημειωματάρια με τη δική του σφραγίδα.

Τι εντόπισαν οι Αρχές

Στο σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις, που βρέθηκε στο σπίτι του Διονύση Τριανταφύλλου, αναγράφονται στο πάνω μέρος μεταξύ άλλων Dr [όνομα], γενικός ιατρός, [διεύθυνση] στο Λαγονήσι, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι γιατροί όταν συνταγογραφούν.

Στις 12 Ιανουαρίου, οι γερμανικές αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο τόσο στο σπίτι του 72χρονου όσο και στην κλινική του. Τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του καθώς είχε επιστρέψει στη Γερμανία για τις διακοπές του Χριστουγέννων με τη σύζυγο του μάλιστα να συνοδεύει τους αστυνομικούς στην κλινική.

Κατά την έρευνα στην κλινική, βρέθηκαν εντός καταψύκτη και κατασχέθηκαν 20 γυάλινα φιαλίδια με άγνωστο σκεύασμα. Εκείνη την ώρα, η σύζυγος του Γερμανού δήλωσε προφορικά στους αστυνομικούς "Αυτό δεν το κάνουμε εδώ και χρόνια πλέον", εννοώντας προφανώς την θεραπεία με τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών αν υπάρχουν φάκελοι Ελλήνων ασθενών στο ιατρείο του συζύγου της, εκείνη υπέδειξε ως ενορχηστρωτή των πάντων τον Έλληνα φυσιοθεραπευτή.

"Ο Έλληνας ιατρός έφερνε πάντα μαζί του τους ασθενείς και τα έγγραφα τους και κατόπιν τα έπαιρνε και πάλι μαζί του στην Ελλάδα. Εμείς δεν τηρούσαμε φακέλους. Ο σύζυγος μου παρείχε μόνο συμβουλευτική θεραπεία", είπε η σύζυγος του Γερμανού συνεργού.

Ο συμβουλευτικός ρόλος πάντως που θέλει να παρουσιάσει πως είχε στην υπόθεση δεν συνάδει ούτε με την έκδοση ελληνικού ΑΦΜ πριν 12 χρόνια ούτε με την ύπαρξη email θυμάτων στον προσωπικό του υπολογιστή ούτε με τις συνταγογραφήσεις που έδινε σε ασθενείς, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο.

– Ψευτογιατρός: Σου έχει γράψει ένα ένζυμο το οποίο είναι αντιφλεγμονώδες ένζυμο φυτικό. Λέγεται ;;;

– Θύμα: Στο φαρμακείο…

– Ψευτογιατρός: Στο φαρμακείο. Εάν δεν το βρεις θα μου πεις να στο φέρω εγώ. Έχει εδώ στο Κορωπί.

Εκτός από τα μπουκαλάκια με πεπτίδια, ο 72χρονος φαίνεται πως είχε καταπιαστεί και με τον κλάδο της ομορφιάς, ΚΑΡΤΑ πλασάροντας αυτά τα χάπια που όπως έλεγε καθυστερούν τη γήρανση, ξαναγίνεσαι 25 χρονών και κοστίζουν 424 δολάρια το κάθε κουτί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ 27 Ιαν 2023 | 07:25

Η εξόντωση των ομοφυλόφιλων από τους ναζί - Στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, υπέστησαν ευνουχισμό

Άνδρες με το χαρακτηριστικό ροζ τρίγωνο στις στολές της φυλακής συχνά στέλνονταν σε ομάδες καταναγκαστικής εργασίας

ΠΟΛΕΜΟΣ 26 Ιαν 2023 | 23:04

Καναδάς: Παρέδωσε στην Ουκρανία τέσσερα Leopard 2 - Είχε την έγκριση της Γερμανίας

Ο Καναδάς θα εξετάσει την παράδοση κι άλλων αρμάτων μάχης αυτού του τύπου στο μέλλον.

ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 26 Ιαν 2023 | 18:21

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο ψευτογιατρός παραδέχεται για πρώτη φορά πως διέκοψε τα κανονικά φάρμακα σε ασθενή με σκλήρυνση

Το βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει το ψευτογιατρό να παραδέχεται ότι έχει υποδείξει σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας να διακόψει τα φάρμακά της

ΑΚΥΡΩΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 26 Ιαν 2023 | 15:25

"Ερντογάν, ο Εμπρηστής": Κόλαφος το Stern για τον Τούρκο πρόεδρο - "Κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία"

Το περιοδικό Stern περιγράφει τις επικείμενες εκλογές ως "αγώνα για τη θέση του Ερντογάν στην ιστορία" και θέτει το ερώτημα αν μπορεί ο "αιώνιος σουλτάνος" να πέσει από την εξουσία.

ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ 26 Ιαν 2023 | 14:47

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών τρολάρει τον Λαβρόφ: Πήγες στην Αφρική να δεις τα... Leopard;

Παρεξηγήθηκαν στην Αφρική με το τρολάρισμα του γερμανικού ΥΠΕΞ στον Σεργκέι Λαβρόφ - "Δεν θα σας βοηθήσει ένα αστείο να κάνετε συμμάχους"

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 25 Ιαν 2023 | 18:08

Συναγερμός στη Γερμανία: Δύο νεκροί και έξι τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι σε τρένο - Συνελήφθη ο δράστης

Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας είπε ότι ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ταξιδιώτες λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, λίγο πριν τον σταθμό Brokstedt

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ LEOPARD 25 Ιαν 2023 | 15:18

Ανάλυση: Τα δυτικά άρματα μάχης στην Ουκρανία αλλάζουν την πορεία του πολέμου - " Ηττα Πούτιν με απελεύθερωση εδαφών"

Η αποστολή αρμάτων μάχης Leopard "θα αυξήσει τις πιθανότητες της Ουκρανίας να διεξάγει μηχανοποιημένο πόλεμο και να νικήσει τον ρωσικό στρατό απελευθερώνοντας ουκρανικά εδάφη"

ΜΙΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 25 Ιαν 2023 | 13:22

Ο ψευτογιατρός σπάει τη σιωπή του: Είναι όλα ψέματα - Δεν έχω να φάω, μένω σε χαμόσπιτο

Σύμφωνα με τον 66χρονο ψευτογιατρό, "όλα τα κατευθύνει μια γυναίκα που είναι στέλεχος μεγάλου κόμματος. Είχε αντιδικία μαζί μου για άλλο θέμα και την έχασα".

ΔΥΟ ΤΑΓΜΑΤΑ 25 Ιαν 2023 | 13:05

Η Γερμανία στέλνει 14 άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία - Πράσινο φως και σε άλλες χώρες

Η Γερμανία θα στείλει άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χέμπεστραϊτ.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 25 Ιαν 2023 | 07:41

Ο ψευτογιατρός έλεγε ότι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας έκαναν θεραπεία με... βλαστοκύτταρα

Τα δεκάδες "παραμύθια" που είχε επιστρατεύσει ο 66χρονος ψευτογιατρός, Διονύσης Τριανταφύλλου, στην προσπάθειά του να πουλήσει ψεύτικη ελπίδα σε θύματα του.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ 24 Ιαν 2023 | 22:39

Τατιάνα Στεφανίδου: Απαντά στον Κούγια για τον ψευτογιατρό - "Να του αγοράσουμε ένα μαντήλι να κλάψει" [Βίντεο]

Η Τατιάνα Στεφανίδου, συντηρώντας την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, έδωσε την καυστική της απάντηση για τον "πάμφτωχο" φυσιοθεραπευτή "που δεν έχει μαντήλι να κλάψει"

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 24 Ιαν 2023 | 17:51

Ψευτογιατρός: Έλεγε σε ασθενείς ακόμη κι ότι θεράπευσε παιδί με αυτισμό - Βίντεο με τους απίστευτους διαλόγους

Ο ψευτογιατρός ισχυριζόταν ότι θεράπευσε παιδί με αυτισμό, χρησιμοποιώντας τον ομφάλιο λώρο του αδερφού του.