X

Πυκνό χιόνι στο Καϊμακτσαλάν: Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο - Το έστρωσε για τα καλά [βίντεο]

Το πυκνό χιόνι που έπεσε στο Καϊμακτσαλάν είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο - Χιόνια και στο Ανήλιο Μετσόβου

Γράφει: TheToc team

Η επιδείνωση του καιρού τις τελευταίες ώρες έφερε χιόνια στο όρος Καϊμακτσαλάν, με αποτέλεσμα να ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο εκεί.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το χιόνι πέφτει πυκνό στην περιοχή και ήδη πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τους χώρους του χιονοδρομικού κέντρου. Αυτή την ώρα λειτουργούν τέσσερις από τους έξι αναβατήρες, καθώς και τέσσερις πίστες.

Το ύψος του χιονιού στη βάση του χιονοδρομικού είναι 20 εκατοστά και στην κορυφή φτάνει τα 40 εκατοστά. Σημειώνεται πως η πρόσβαση στο χιονοδρομικό γίνεται χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Χιόνια και στο Ανήλιο Μετσόβου

Στα λευκά ντύθηκε και το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου στο Μέτσοβο., καθώς από τις πρωινές ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη νέα χιονόπτωση. Το ύψος του φρέσκου χιονιού υπολογίζεται περίπου στα 10 εκατοστά, δημιουργώντας ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό, ενώ οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί προς το παρόν.

Διαβάστε Επίσης