
Πυρκαγιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουνίου σε δασικές εκτάσεις στην περιοχή Ορθονιές στη Ζάκυνθο και στην περιοχή Ίρια στην Αργολίδα, με την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση να είναι άμεση με επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά στη Ζάκυνθο καίει δασική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις με 20 πυροσβέστες, 9 οχήματα και δύο αεροσκάφη.
Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικίες, καθώς βρίσκεται έξω από το οικιστικό κομμάτι.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Ορθονιές Ζακύνθου. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2023
Φωτιά στην Ίρια Αργολίδας
Εξάλλου, στη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Ίρια Αργολίδας βρίσκονται 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ συνδράμουν και δύο αεροσκάφη μαζί με ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλούνται εστίες από τη φωτιά.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ίρια Αργολίδας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2023
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr