Πώς ένας παιδόφιλος μπορεί να πλησιάσει κορίτσια μέσω Social Media -βίντεο

Πόσο εύκολο είναι για έναν παιδόφιλο να ασελγήσει σε έφηβες μέσω Social Media; Το παρακάτω πείραμα θα σας εκπλήξει. Μιλήστε στα παιδιά σας για τους κινδύνους.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Το κοινωνικό πείραμα που έκανε ο Coby Persin, ένας γνωστός φαρσέρ στο youtube, έγινε άμεσα με viral με σχεδόν 40 εκατ. θεάσεις. 

Θέμα του κοινωνικού πειράματος είναι το πόσο εύκολο είναι για κάποιον παιδόφιλο να έρθει σε επαφή διαδικτυακά και κατ' επέκταση και από κοντά με ανήλικα κορίτσια. 

Ο Coby έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook δηλώνοντας ότι είναι ο 15χρονος Jason Biazzo που μόλις μετακόμισε στην πόλη και ψάχνει νέους φίλους. Με την συναίνεση των γονέων τριών κοριτσιών τους έστειλε αίτημα φιλίας και ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί τους με απώτερο στόχο να συναντηθούν. 

Αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι σίγουρα σοκαριστικό, όμως είναι μια πραγματικότητα. 

Το ίδιο πείραμα έγινε και για την προσέγγιση ανήλικων αγοριών, το οποίο είναι επίσης σοκαριστικό. Δείτε το: 

Τα πειράματα βασίστηκαν σε πραγματικό γεγονός που συνέβη πριν 3 μήνες στο Λος Άντζελες όταν ο πατέρας μιας 12χρονης κοπέλας ξύπνησε στις 2 τα ξημερώματα και ανακάλυψε ότι η κόρη του έλειπε από το σπίτι. Ο πατέρας τη βρήκε λίγο πιο κάτω από το σπίτι με έναν 27χρονο να την παρακινεί να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας κατάφερε να τον πιάσει και να τον κρατήσει έως ότου έρθει η αστυνομία για να τον συλλάβει για ασέλγεια. 

Τι θα γινόταν αν δεν ξυπνούσε ο πατέρας κανείς δεν ξέρει...

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να μιλάμε στα παιδιά μας για όλους τους κινδύνους που υπάρχουν στη συναναστροφή με αγνώστους στο internet και ιδιαιτέρως στα social media.

Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και μοιραστείτε το οπωσδήποτε. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook