Follow us

Ράδιο Αρβύλα: Απάντηση Γεωργιάδη στον Κανάκη - "Πώς γίνεται να του διέφυγε ότι ο συνεργάτης τους είχε δίκη επί τρία χρόνια;"

Ο υπουργός Ανάπτυξης, 'Αδωνις Γεωργιάδης, απαντά σε όλες τις κατηγορίες του Αντώνη Κανάκη - "Προσέβαλε χιλιάδες σχολιαστές των social media αποκαλώντας τους υποτιμητικά ότι είναι ο "στρατός" μου"

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Γεωργιάδης Κανάκης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook απάντησε στον Αντώνη Κανάκη, για όσα αυτός του καταλόγισε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα την Τρίτη, με αφορμή την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σε ήπιο ύφος και απαντώντας αναλυτικά και στοχευμένα, ο κ. Γεωργιάδης αναρωτιέται "πώς γίνεται να του διέφυγε (σ.σ.: του Κανάκη) ότι ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του και μάλιστα στην διπλανή καρέκλα, ότι είχε 3 χρόνια δίκη για αυτό το θέμα;", ενώ εξήγησε γιατί δεν μπορεί να προβλεφθεί η μη ανάρτηση τέτοιων βίντεο και φωτογραφιών στο Διαδίκτυο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Χθες ο κ. Κανάκης στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" αποφάσισε, να επιτεθεί ονομαστικά σε μένα και στο σχετικό μου άρθρο, λες και εγώ είχα ανεβάσει τα βίντεο.

Αντιπαρέρχομαι το ψεύδος ότι έχω ως στόχο την σάτιρα και την εκπομπή τους αυτή καθαυτή, είναι γνωστό ότι έχω επαινέσει το χιούμορ τους πολλές φορές και έχω ανεβάσει βίντεο που με σχολιάζουν στα δικά μου social media. Πολλές φορές επίσης σε συνεντεύξεις μου τους εχω διακρίνει από τον Λάκη Λαζόπουλο και την προπαγάνδα που ασκούσε εκείνος. Άρα τίποτε προσωπικό δεν είχε η κριτική μου και απλώς σχολίασα ένα μείζον θέμα της επικαιρότητας.

Διαβάστε Επίσης

Επίσης δηλώνω ότι προσωπικά τους πιστεύω στο ότι δεν το εγνώριζαν και γενικά είμαι πολύ αντίθετος στην εύκολη κατηγορία. Έχω υποστεί τέτοιου τύπου συμπεριφορές εναντίον μου και έχω ευαισθησία, είπαν δεν εγνώριζαν δεν εγνώριζαν, τέλος. Το έμαθαν τον έδιωξαν, ζήτησαν συγγνώμη, το θέμα θα τελείωνε κάπου εκεί. Εγώ απλώς επεσήμανα ότι αυτό θα μπορούσε να τους κάνει σοφώτερους από εδώ και μπρος ως προς την κριτική τους προς τους άλλους.

Αντί όμως αυτών ο κ. Κανάκης, εμφανώς ταραγμένος, πότε με αποκαλούσε αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως (είναι ο κ. Πικραμένος), πότε Πρόεδρο της Κυβερνήσεως (είναι ο Πρωθυπουργός) κλπ και περίπου φόρτωσε σε μένα και στην κυβέρνηση μας όλη αυτή την δυσώδη ιστορία. Και μετά μου απηύθυνε μία σειρά ερωτημάτων στα οποία θέλω να απαντήσω ψύχραιμα και ξεκάθαρα:

"Αν οι ίδιοι το είχαν μάθει νωρίτερα, η κοπέλα θα είχε δικαιωθεί"

Στάθης Παναγιωτόπουλος

1. Στο ερώτημα πώς επιτρέπουμε να λειτουργούν τέτοιου τύπου sites πιστεύω ότι δείχνει Παντελή άγνοια του Διαδικτύου. Πλην αυταρχικών καθεστώτων, στον Δυτικό Κόσμο το διαδίκτυο είναι ελεύθερο, με όλες τις θετικές και αρνητικές συνέπειες που έχει αυτή η Ελευθερία. Το πρόβλημα ειδικά όμως τέτοιου τύπου απεχθών sites είναι και τεχνικά δύσκολο να ελεγχθεί, καθώς ο server μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στον πλανήτη. Δεν θα πω την φτηνή δικαιολογία ότι η ανάρτηση έγινε επί Σύριζα, θα μπορούσε να γίνει και τώρα. Κακόβουλοι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Αν πρέπει να νομοθετήσουμε αυστηρότερη ποινή για ένα τέτοιο αδίκημα θα ήμουν εξαιρετικά υπέρ (σχετικές σκέψεις νομίζω ήδη υπάρχουν). Το θεωρώ πολύ σοβαρό και απεχθές. Γενικά κάθε διαρροή προσωπικών συνομιλιών ή στιγμών χωρίς την συναίνεση του άλλου πρέπει να τιμωρείται αυστηρά, διότι αλλιώς θα γίνουμε ζούγκλα.

Διαβάστε Επίσης

2. Ως προς την ταχύτητα τώρα της Δικαιοσύνης, η κυρία αυτή πήγε στο δικαστήριο το 2019 και η Δίκη της ανεβλήθη προφανώς και λόγω πανδημίας, όπως όλες και διότι ο κατηγορούμενος πρώην συνεργάτης τους ζήτησε και πήρε αναβολή. Πρέπει να τρέχει γρηγορότερα η Δικαιοσύνη; Ναι και ήδη αρχίζει με τις Μεταρρυθμίσεις μας και τρέχει. Στο Ταμείο Ανάκαμψης και σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα έχουμε σχεδιάσει με το Υπουργείο Δικαιοσύνης μεταρρυθμίσεις για ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης (Βέβαια ούτε ο κ. Κανάκης ούτε σχεδόν κανένας άλλος δεν έχει πει δημοσίως μία αντίστοιχη κουβέντα για μένα που 5ο χρόνο τώρα είμαι ακόμη εξεταζόμενος σε προκαταρκτικό επίπεδο για τη Novartis, αλλά επειδή εδώ παραβιάζονται τα δικά μου δικαιώματα όλα καλά και για τον κ. Κανάκη). Πάντως στην προκειμένη περίπτωση αν οι ίδιοι το είχαν μάθει και δεν είχαν επιτρέψει στον συνεργάτη τους να ζητήσει αναβολή τώρα η κοπέλα θα είχε δικαιωθεί. Για να τα λέμε όπως είναι.

Τέλος στο Βασικό τους επιχείρημα ότι άλλο ένας Θεσμός όπως η Υπουργός Πολιτισμού και άλλο αυτοί που είναι μία εκπομπή, νομίζω ότι μάλλον δεν έχουν δει τι έλεγαν τότε. Συγκεκριμένα έλεγε ο ίδιος ο κ. Κανάκης με τον κατηγορούμενο δίπλα του: "….εδώ εμείς μια απλή εκπομπή και πριν προσλάβουμε κάποιον τον ελέγχουμε από εκατό μεριές κλπ". Μα πως γίνεται να το υποστήριζε αυτό και να του διέφυγε ότι ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του και μάλιστα στην διπλανή καρέκλα, ότι είχε 3 χρόνια δίκη για αυτό το θέμα;…για να μην υπεκφεύγω όμως πάντα ο θεσμός κρίνεται αυστηρότερα μεν αλλά στην προκειμένη περίπτωση δε πολύ περισσότερο ευθύνεται ο ίδιος που δεν ηξερε για τον διπλανό του παρά μία Υπουργός που διορίζει εκατοντάδες από το βιογραφικό και την φήμη τους. Ως προς την ταχύτητα της αντιδράσεως της τότε δε πολύ σωστά περίμενε τις επίσημες κατηγορίες, ακριβώς επειδή είναι θεσμός.

"Προσέβαλε χιλιάδες σχολιαστές των social media"

Τώρα αν όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο κ. Κανάκης ας μην ζητήσει Συγγνώμη από την κα Μενδώνη. Δικαίωμα του και κρίνεται για αυτό. Συμβουλευτικά του λέω ότι θα κέρδιζε στα μάτια της Κοινής Γνώμης αν το έκανε. Στο κάτω κάτω ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Όλοι κάνουμε λάθη και εγώ έχω κάνει πολλά. Ντροπή δεν είναι να μην κάνουμε αλλά να μην τα αναγνωρίζουμε και εδώ ο κ. Κανάκης χθες έκανε λάθος. Προσέβαλε χιλιάδες σχολιαστές των social media αποκαλώντας τους υποτιμητικά ότι είναι ο "στρατός" μου, δηλ δεν έγραψαν τα χιλιάδες αυτά σχόλια ελεύθεροι άνθρωποι αλλά υποκινούμενοι από εμένα και θεωρεί ότι με προσέβαλε λέγοντας ότι νομίζω πως είμαι σε μεσημεριανή εκπομπή….

Όλα αυτά για να αποφύγει να πει μία Γενναία και Δημόσια Συγγνώμη….κρίμα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.

Του εύχομαι να συνεχίσει τις εκπομπές του και το 2022 με μεγάλη επιτυχία, το χιούμορ και η σάτιρα μας χρειάζονται, δεν χρειαζόμαστε όμως λαϊκιστές και υποκριτές. Είμαι βέβαιος ότι αν τώρα στις εορτές όλα αυτά τα σκεφθεί με μεγαλύτερη ψυχραιμία, θα επιστρέψει, θα κάνει αυτό που πρέπει και πλέον και προς εμένα, που με προσέβαλε χωρίς λόγο λες και εγώ ανέβασα τα απεχθή αυτά βίντεο, και θα κερδίσει πάλι την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού καθώς το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο.

Διαβάστε Επίσης

Καλά Χριστούγεννα κύριε Αντώνη Κανάκη και Καλές Γιορτές με Υγεία σας Εύχομαι

Υγ. Όλη αυτή η συζήτηση δεν πρέπει να μας απομακρύνει από το μείζον, ότι εδώ έχουμε μία αθώα κοπέλα που ένας ασυνείδητος την διέσυρε και αυτήν πρέπει να στηρίξουμε πρώτα και όλες όσες έχουν πέσει θύματα αντίστοιχων άθλιων συμπεριφορών να προστατεύσουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Κωμωδίες, ελληνικά και ξένα έργα, σύγχρονο και κλασικό ρεπερτόριο: Όλα όσα θα δούμε στο θέατρο τον Σεπτέμβριο

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με παραστάσεις που ανυπομονούμε να δούμε σε κάθε γωνιά της πόλης. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να φτάσετε εύκολα και με ασφάλεια σε όλες, καλώντας απλώς ένα UberTaxi.

5Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 05 Σεπ 2025 | 18:39

Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: "Η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται με τα μεγάλα αλλά μόνο με τα μικρά"

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για χιλιάδες νέες καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, σημαντική προσέλκυση ταλέντων στην επιστήμη και στην καινοτομία, που αντί να φύγουν από την Ελλάδα, μένουν εδώ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Σεπ 2025 | 10:59

Ο Γεωργιάδης ακύρωσε επίσκεψη στο νοσοκομείο Δράμας: "Απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν, έσκισαν πουκάμισο αστυνομικού"

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο νοσοκομείο Δράμας προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος κλίμα έντασης και απειλητικά σχόλια σε βάρος του.

«ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ 02 Σεπ 2025 | 19:05

Εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον Γεωργιάδη σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη: "Υπουργός εμπορίου και κερδοσκοπίας" [βίντεο]

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου "υποδέχτηκαν" με γιουχαΐσματα τον υπουργό Υγείας.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 02 Σεπ 2025 | 09:29

Καμπάνια της Παπαστράτος για να σταματήσουν οι ανήλικοι το κάπνισμα και το άτμισμα

Τι αφορά η νέα καμπάνια για την αποτροπή του καπνίσματος στους νέους

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 02 Σεπ 2025 | 09:10

Η "Αξιώτισσα" στη Νάξο απαντά στους υπουργούς για το επεισόδιο με τους Ισραηλινούς: "Δεν θα μείνει αναπάντητη η δυσφήμιση"

Απάντηση σε Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλο Μαρινάκη έδωσε η "Αξιώτισσα", μετά τις δηλώσεις τους για το επεισόδιο με τους Εβραίους τουρίστες μέσα στην γνωστή ταβέρνα της Νάξου.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 01 Σεπ 2025 | 15:49

Παύλος Μαρινάκης: Ο Τσίπρας έχει κριθεί και ως πρωθυπουργός και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Δεν νομίζω ότι η επιτυχία ή η αποτυχία αυτής της κυβέρνησης εξαρτάται από το ποιον θα έχει αντίπαλο", τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ 01 Σεπ 2025 | 14:46

Ο Αδωνις Γεωργιάδης νιώθει σαν τον Αριστείδη τον Δίκαιο- Λίγο πριν τον εξοστρακισμό

Το επεισόδιο με τον Αριστείδη τον Δίκαιο και το παράπονο του Υπουργού Υγείας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 01 Σεπ 2025 | 11:13
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Αυγ 2025 | 14:47

Γεωργιάδης για επεισόδιο με Εβραίους στη Νάξο: "Αισθάνομαι ντροπή για τους ανόητους, δεν είναι αυτή η Ελλάδα"

"Λέω στους φίλους μας από το Ισραήλ ότι δεν είναι αυτή η Ελλάδα ούτε έτσι ο Ελληνικός Λαός. Είστε ευπρόσδεκτοι εδώ και να έρχεστε, είστε φίλοι μας και ασφαλείς" αναφέρει ο υπουργός Υγείας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 30 Αυγ 2025 | 12:34

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρία ψέματα και μισή αλήθεια για το ΕΣΥ - Πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα επιθυμούν την πτώση Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για προπαγάνδα σε βάρος του ΕΣΥ από πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα, με στόχο να πλήξουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ 28 Αυγ 2025 | 13:47

Επίθεση Πολάκη σε Γεωργιάδη: "Αν είχαμε δικαιοσύνη στη χώρα, έπρεπε να ήσουν φυλακή και όχι να δικάζομαι εγώ"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα είχε πει εναντίον του για την υπόθεση Novartis.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 27 Αυγ 2025 | 16:02

Άδωνις Γεωργιάδης: Ψευδή τα όσα διακινούνται περί επικινδυνότητας των χειρουργείων του Αγίου Σάββα - Δημιουργούν κλίμα φόβου

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε τη σχετική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το νοσοκομείο Άγιος Σάββας

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 26 Αυγ 2025 | 13:51

Νέα κόντρα Γεωργιάδη με τον διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο: Μετά τα πανηγύρια και τον Ρουβίκωνα, ξανά για το Ισραήλ και τη Γάζα

Νέα απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, αφού προηγουμένως ο υπουργός Υγείας είχε κάνει σχετική ανάρτηση απευθυνόμενος στον διασώστη.

ΧΟΡΕΥΕΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ 26 Αυγ 2025 | 11:32

Η Ευγενία Μανωλίδου σέρνει το χορό στη Σάμο

Το αυθόρμητο γλέντι που στήθηκε στη Σάμο και ο χορός της Ευγενίας Μανωλίδου

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 25 Αυγ 2025 | 10:33

Ο Γεωργιάδης έκλεισε ραντεβού με γαστρεντερολόγο on air - "Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις αρνητικές κριτικές"

Ο κ. Γεωργιάδης έκλεισε ραντεβού με γαστρεντερολόγο στον αέρα εκπομπής για να αποδείξει ότι το ΕΣΥ δεν καταρρέει.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΟΡΓΟΥ 25 Αυγ 2025 | 10:13

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος απαντά στον Γεωργιάδη για τα επεισόδια στην Αμοργό: Κάτω τα χέρια από τον Ρουβίκωνα

Απάντηση στον Γεωργιάδη μετά την ανάρτησή του στην οποία ζητάει παρέμβαση του εισαγγελέα και της αστυνομίας για τις "δημόσιες απειλές" του Ρουβίκωνα κατά του δημάρχου Αμοργού, έδωσε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 Αυγ 2025 | 15:58

Γεωργιάδης: Να ασχοληθούν ΕΛΑΣ και εισαγγελία με τις δημόσιες απειλές του Ρουβίκωνα κατά του δημάρχου Αμοργού

Παρέμβαση του εισαγγελέα και της αστυνομίας για τις "δημόσιες απειλές" του Ρουβίκωνα κατά του δημάρχου Αμοργού, ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 23 Αυγ 2025 | 22:14

Γεωργιάδης: Ποτέ στο ΕΣΥ δεν έχουμε κάνει διάκριση στην φροντίδα με βάση την οικονομική επιφάνεια ή την κοινωνική θέση

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην υπόθεση του δισεκατομμυριούχου που σώθηκε από Έλληνες γιατρούς.

ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΣΥ! 21 Αυγ 2025 | 18:05

Μύκονος: Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος που σώθηκε από τους γιατρούς του ΕΣΥ - Οι δικοί του γιατροί αρνήθηκαν να τον παραλάβουν

Ο επιχειρηματίας ήταν στη Μύκονο και είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε μια γουρούνα - "Αυτός θα πεθάνει" είπαν οι γιατροί της ιδιωτικής του ασφάλειας - Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 21 Αυγ 2025 | 13:24

Γεωργιάδης: Δισεκατομμυριούχος σώθηκε από τους γιατρούς του ΕΣΥ σε νησί του Αιγαίου- Μετά απο τροχαίο [βίντεο]

"Ο δισεκατομμυριούχος μπήκε σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργείο χθες το βράδυ, και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ όπου είναι σταθεροποιημένος" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

ΕΝΤΑΣΗ 20 Αυγ 2025 | 08:19

Επίθεση γυναίκας στον Αδωνι Γεωργιάδη για τα νοσοκομεία- Ο αιχμηρός διάλογος στα εγκαίνια του νοσοκομείου Ρόδου [βίντεο]

Μία γυναίκα εξέφρασε την οργή της για τα προβλήματα στη δημόσια υγεία, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά σε απολογητικό ύφος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 18 Αυγ 2025 | 06:28

Πότε θα μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού στα νοσοκομεία μέσω της δωρεάν τηλεφωνικής γραμμής 1566

O τηλεφωνικός αριθμός έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 40.000 ανθρώπους σε ένα μήνα και οι δυνατότητες του συνεχώς μεγαλώνουν.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Αυγ 2025 | 12:59

Άδ. Γεωργιάδης για 1566: Πάνω από 40.000 έχουν εξυπηρετηθεί σε ένα μήνα - Το βίντεο AI που δημοσίευσε

"Το βίντεο που θα δείτε είναι λοιπόν όλο προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, σενάριο δικό μου και δημιουργία των παιδιών"

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 14 Αυγ 2025 | 11:09

Γεωργιάδης για ομολογία 19χρονου για τον εμπρησμό στα Συχαινά Αχαΐας: "Μόνη λύση η παραδειγματική τιμωρία"

"Ένας 19χρονος, αποφάσισε να καταστρέψει την ζωή του και να περάσει τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής σου στην φυλακή, ποιος ξέρει για ποιον λόγο" ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

12 Αυγ 2025 | 20:45

Γεωργιάδης: Σε επιφυλακή το νοσοκομείο Χίου και οι υγειονομικές υπηρεσίες στην Αχαΐα

Το ΕΣΥ είναι παρών στη μάχη" επισημαίνει ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση του στο Χ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 11 Αυγ 2025 | 09:44

Άδωνις Γεωργιάδης για την υποχώρηση ασανσέρ στο "Γεννηματάς": Δεν διαπιστώθηκε καμία βλάβη

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, η εταιρεία συντήρησης εξέτασε τον ανελκυστήρα αμέσως μετά το περιστατικό και δε διαπίστωσε καμία βλάβη.

ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 10 Αυγ 2025 | 11:19

Σπάνια επέμβαση για θρομβοεκτομή στέφθηκε με επιτυχία για 15χρονη - Το μήνυμα Γεωργιάδη

Είναι ο μικρότερος σε ηλικία ασθενής, στον οποίο διενεργήθηκε θρομβεκτομή σε πνευμονική εμβολή στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα πιο σπάνια Πανευρωπαϊκά

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09 Αυγ 2025 | 13:50

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν συνηθίζεται - στην Ελλάδα και διεθνώς - κάθε νοσοκομείο να διαθέτει όλες τις κλινικές

Οπως λέει μεταξύ άλλων πως "δεν είναι σύνηθες — ούτε στην Ελλάδα ούτε διεθνώς — κάθε νοσοκομείο να διαθέτει όλες τις κλινικές και όλες τις ιατρικές εξειδικεύσεις".

09 Σεπ 2025 | 11:48

Συνελήφθησαν οι γιοι πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια με πτυσσόμενα γκλομπ

Στη σύλληψη των γιων γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στελέχους της Νέας Αριστεράς, προχώρησε η ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 09 Σεπ 2025 | 11:33

Θεσσαλονίκη: 34χρονος γρονθοκόπησε δημοτικό υπάλληλο που έκοβε δέντρα

Δημοτικός υπάλληλος δέχθηκε επίθεση εν ώρα υπηρεσίας από 34χρονο, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ 09 Σεπ 2025 | 11:31

Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο στην Καλαμάτα

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 09 Σεπ 2025 | 11:29

Η βρετανική Sun προτείνει το πιο value for money ελληνικό νησί - Πανέμορφα χωριά, ιδιαίτερη κουζίνα, παραδόσεις

Τα νησιά που εμφανίζουν την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών προτείνει η The Sun

ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ 09 Σεπ 2025 | 11:26

Πέλλα: Παρίσταναν τους λογιστές και άρπαζαν κοσμήματα και μετρητά - Στα 36.000 ευρώ η λεία τους

Η λεία που αποκόμισαν οι δράστες φαίνεται να περιλαμβάνει μετρητά και κοσμήματα αξίας 36.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθούσες.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 09 Σεπ 2025 | 10:44

Ασύλληπτο: 49χρονος απείλησε με καραμπίνα ανήλικους, επειδή έκαναν φασαρία

Ο άνδρας απείλησε με καραμπίνα παρέα ανηλίκων, επειδή έκαναν φασαρία σε πάρκο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 09 Σεπ 2025 | 10:37

Καθησυχάζουν οι σεισμολόγοι μετά τον σεισμό των 5,2R στην Εύβοια: "Δεν υπάρχει ένδειξη ότι ενεργοποιήθηκαν άλλες ζώνες"

Τι αναφέρουν οι σεισμολόγοι Βασίλης Καραστάθης, Ευθύμιος Λέκκας και Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια που ταρακούνησε την Αθήνα.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 09 Σεπ 2025 | 10:14

Συνελήφθη διευθυντής της καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο για φακελάκι 5.000 ευρώ

Στη σύλληψη διευθυντή της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, καθώς ζητούσε φακελάκι από ασθενείς, προχώρησε η Αστυνομία.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 09 Σεπ 2025 | 09:58
ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ 09 Σεπ 2025 | 09:37

Δήμος Αθηναίων: Το 83% λέει "ναι" στο άνοιγμα της Βασιλίσσης Όλγας - Χ. Δούκας: Ξανανοίγει με σχέδιο και νομιμότητα

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, παρουσίασε το νέο σχέδιο που διορθώνει τις παραλείψεις του παρελθόντος και ανοίγει τον δρόμο για όλους.

09 Σεπ 2025 | 09:33

Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό μέσα σε μπαρ στη Ρόδο - Αναζητείται ο άνδρας

Μια 19χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε μπαρ του νησιού.

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 09 Σεπ 2025 | 09:21

Λάθος μετάγγιση αίματος στην Ευρωκλινική: Στη ΜΑΦ νοσηλεύεται ο 67χρονος - "Εγινε χωρίς λόγο", λέει ο γιος του

Λίγες ώρες μετά την μετάγγιση αίματος και μετά από καταγγελία συγγενών του ασθενούς είχαν συλληφθεί από την αστυνομία δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΣΕΙΣΜΟΣ 5,2 ΡΙΧΤΕΡ 09 Σεπ 2025 | 09:03

Παπαδόπουλος για σεισμό στην Εύβοια: "Σημαντικό περιθώριο για μετασεισμό 4,5 Ρίχτερ" - Τι είπε για το ρήγμα της Πάρνηθας

"Επιφανειακός" ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε χθες στην Εύβοια, μεγέθους 5,2 Ρίχτερ και έγινε αισθητός στην Αττική, όπως είπε ο σεισμολόγος, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

ΠΡΙΝΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 09 Σεπ 2025 | 08:33

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που η Νίκη Λυμπεράκη αντιλαμβάνεται τη δόνηση στο στούντιο του Mega [βίντεο]

Στο στούντιο του Mega για την εκπομπή "Μεγάλη Εικόνα", βρισκόταν η Νίκη Λυμπεράκη τη στιγμή του ισχυρού σεισμού των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια κι έγινε αισθητός στην Αττική.

ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΕΡΑ 09 Σεπ 2025 | 08:33

Βίντεο: Ετσι ταρακουνήθηκε η Αττική από τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ - Η κάμερα κουνιόταν για αρκετά δευτερόλεπτα

Ο σεισμός, με εστιακό βάθος μόλις 13,6 χιλιομέτρων, χαρακτηρίζεται επιφανειακός και γι' αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός και σε ολόκληρη την Αττική.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 09 Σεπ 2025 | 08:22

Αυτό το νησί του Β. Αιγαίου "βούλιαξε" φέτος από επισκέπτες - Συνδυάζει φυσική ομορφιά και ελληνική φιλοξενία

Τα τελευταία χρόνια, το νησί αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ 09 Σεπ 2025 | 07:45

Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα: Πώς το Ελληνικό FBI ξεσκέπασε τον ηγούμενο - Τα "ραντεβού" και η "παγίδα"

Μια παράνομη αγοραπωλησία 17 βυζαντινών εικόνων και δύο Ευαγγελίων του 18ου αιώνα, έναντι 200.000 ευρώ, οδήγησε στη "φάκα" των αρχών, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 09 Σεπ 2025 | 07:40

Καιρός: Στους 33 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος και άνεμοι έως 6 μποφόρ - Πού θα βρέξει

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 31 με 33 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 βαθμούς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ 09 Σεπ 2025 | 07:37

Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά

Αναμένεται να μειώσει την πειρατεία, να φέρει φθηνότερες συνδρομές και να ενισχύσει τους εγχώριους παρόχους όπως είναι η Cosmote TV, η Nova και η Vodafone TV.

ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΑΜΑΞΙ 09 Σεπ 2025 | 07:25

Νέες αποκαλύψεις για την επεισοδιακή καταδίωξη 20χρονου γιου επιχειρηματία: Η κόντρα με συνομήλικό του και οι δύο ανήλικες

Ο δεύτερος οδηγός που συμμετείχε στις κόντρες συνελήφθη άμεσα, ενώ στο πίσω κάθισμα του οχήματός του βρέθηκαν δύο ανήλικες, 16 και 17 ετών, που συμμετείχαν στην επικίνδυνη "βόλτα".

ΔΥΟ 24ΩΡΑ 09 Σεπ 2025 | 07:16

"Χειρόφρενο" τραβούν τα ταξί από σήμερα έως το πρωί της Πέμπτης - Ποιες περιπτώσεις θα εξυπηρετούν μόνο

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής – ΣΑΤΑ ξεκίνησε την 48ωρη απεργία από τις 6πμ της Τρίτης (9/9) έως τις 6πμ της Πέμπτης (11/9).

ΣΕΙΣΜΟΣ 5,2 ΡΙΧΤΕΡ 09 Σεπ 2025 | 06:44

Βίντεο από τη στιγμή του ισχυρού σεισμού στην Εύβοια - Ράφια τρίζουν και μπουκάλια σπάνε σε σούπερ μάρκετ

Χαρακτηριστικά είναι και τα βίντεο από τη στιγμή του σεισμού όταν από σούπερ μάρκετ στην Εύβοια αρχίζουν και πέφτουν τα πάντα από τα ράφια.

ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ 09 Σεπ 2025 | 06:38

Σεισμός στην Εύβοια: H στιγμή των 5,2 Ρίχτερ μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ – "Δεν σταματάει" [βίντεο]

Στην έναρξη της εκπομπής, έπιασε τους δημοσιογράφους του ERTNews ο σεισμός των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ 09 Σεπ 2025 | 06:28

Σεισμός στην Εύβοια: Μπαράζ μετασεισμών μετά τα 5,2R που ταρακούνησαν την Αθήνα - "Η περιοχή δεν δίνει μεγάλες δονήσεις"

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Εύβοια, ο οποίος έγινε αισθητός σε όλο το νησί, καθώς και στην Αττική. Δεν έχουν καταγραφεί ζημιές.

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 09 Σεπ 2025 | 06:10
09 Σεπ 2025 | 00:31

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ταρακουνήθηκε η Αττική

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:27 στα Νέα Στύρα Ευβοίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08 Σεπ 2025 | 23:01

Μονή Σινά: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων έπαψε τον Αρχιεπίσκοπο Δαμιανό

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο αρχιεπίσκοπος δεν εμφανίστηκε ενώπιον της Συνόδου για την προγραμματισμένη απολογία, καθώς, όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται στην Αθήνα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 22:45

Όχημα έπεσε από αυτοκινητάμαξα στην Καλλιθέα - Προβλήματα στην κυκλοφορία

Αυτήν την ώρα παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του πρώτου τούνελ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 08 Σεπ 2025 | 22:30

Ο 14χρονος που ξυλοκόπησε τον 60χρονο κατέθεσε και μήνυση! - Τι ισχυρίζεται ο ανήλικος και η οικογένειά του [βίντεο]

Η οικογένεια του νεαρού έχει καταθέσει μήνυση στον 60χρονο ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ενώ μήνυση κατατέθηκε και εις βάρος του ανθρώπου που βιντεοσκόπησε το περιστατικό για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ 08 Σεπ 2025 | 21:46

Συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο - Κουτσούμπας: "Οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές"

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κίνηση να διακόπτεται στην Λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 08 Σεπ 2025 | 20:59

Συνάντηση Ιερώνυμου με τον Παλαιστίνιο δήμαρχο της Βηθλεέμ: "Προσευχηθείτε για εμάς" [εικόνες - βίντεο]

Ερχόμαστε από τη Βηθλεέμ με μήνυμα ελπίδας και ειρήνης και για να πούμε στον λαό της Ελλάδας πως είμαστε αδέρφια - Μαζί του ο παλαιστίνιος πρέσβης στην Αθήνα και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 08 Σεπ 2025 | 20:48

Μονή Σπηλαίου: Πώς ξεσκεπάστηκε η "ιερή απάτη" - Ο ηγούμενος ζητούσε μέχρι και 400.000 ευρώ - Ο "μεσάζων" αστυνομικός και ο βοσκός

Πρωταγωνιστής στο νέο "ιερό" σκάνδαλο ο 63χρονος ιερωμένος - Με τη βοήθεια ενός ακόμη μοναχού κατηγορείται ότι επιχείρησε να πουλήσει σπάνια εκκλησιαστικά κειμήλια

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 19:28

Σέρρες: Απανθρακωμένος εντοπίστηκε 73χρονος σε μονοκατοικία στον δήμο Εμμανουήλ Παππά

Οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά στο σπίτι, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 73χρονο απανθρακωμένο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 19:00

Μαρούσι: Συνελήφθη 53χρονος που θώπευσε 22χρονη μέσα σε λεωφορείο

Στις 11:05 το πρωί της Δευτέρας, η νεαρή γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε πως ο άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία τη θώπευσε.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 18:45

Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς σε μνημόσυνο - Στο αυτόφωρο ένας 55χρονος και η 54χρονη γυναίκα του

Κατά τη δεξίωση σε χώρο του ναού ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε συγγενικά πρόσωπα, με αποτέλεσμα ένα ανδρόγυνο να καταλήξει στο αυτόφωρο

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 08 Σεπ 2025 | 18:21

Η απίστευτη δικαιολογία του 20χρονου γιου του επιχειρηματία - "Νόμιζα ότι ήταν ληστές" - Ο ύποπτος ρόλος των γονιών του

Tι ανέφερε στη κατάθεσή του ο 20χρονος γιος του επιχειρηματία για την καταδίωξη από τα περιπολικά και την παράσυρση του αστυνομικού

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 08 Σεπ 2025 | 18:17

"Πόλεμος" Μουρτζούκου με τη μητέρα του Παναγιωτάκη: "Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια" - "Περιμένουμε τι θα σκαρφιστεί η Ειρήνη"

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, αν και έχει ομολογήσει 4 δολοφονίες βρεφών, εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο του Παναγιωτάκη - Τι απαντά η μητέρα του παιδιού στα μισόλογά της

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΦ 08 Σεπ 2025 | 17:58
ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ 08 Σεπ 2025 | 17:42

Τροχαίο στην Κρήτη: Μόλις 17 ετών ο οδηγός της νταλίκας - Πώς ο Γιώργος έχασε τη ζωή του, γιατί ψάχνουν τον πατέρα του

Το όχημα ανήκε σε εταιρεία του αδελφού του και ο 17χρονος Γιώργος το είχε πάρει για να το μεταφέρει στο Ρέθυμνο - Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο

08 Σεπ 2025 | 17:05

Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ: 4η πορεία ευαισθητοποίησης και συμπόρευσης με ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο

Σκοπός είναι η διάδοση του έργου της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 08 Σεπ 2025 | 16:23

Καλάβρυτα: Αυτός είναι ο ηγούμενος της Μονής Σπηλαίου που συνελήφθη - Πώς τον παγίδευσε μυστική αστυνομικός

Ο ηγούμενος προσπάθησε έναντι 200.000 ευρώ να πουλήσει σε μυστική αστυνομικό 17 βυζαντινές εικόνες και δύο ευαγγέλια του 18ου αιώνα -

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 08 Σεπ 2025 | 16:20

Ιος: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 15:53

Κόντρες με άλλο οδηγό έκανε ο 20χρονος γιος επιχειρηματία - Παρέσυρε αστυνομικό όταν προσπάθησε να διαφύγει

Αεροβόλο πιστόλι βρέθηκε στο σπίτι του 20χρονου - Η Mercedes του έκανε κόντρες με Ford Fiesta, όπου επέβαιναν και δύο ανήλικες - Επεισοδιακή καταδίωξη

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 08 Σεπ 2025 | 15:39

Νέο περιστατικό με λανθασμένη μετάγγιση αίματος σε ασθενή- Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

Νοσηλεύτρια ιδιωτικής κλινικής έκανε μετάγγιση λάθος ομάδας αίματος σε γυναίκα ασθενή.

ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 08 Σεπ 2025 | 15:31

Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα για την πυρασφάλεια της μοιραίας αμαξοστοιχίας

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο συνοδευτικό έγγραφο του πορίσματος, ο μέγιστος ρυθμός εκπομπής θερμότητας ήταν πολύ υψηλός, τουλάχιστον για τα βαγόνια Β2 και Β4.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 08 Σεπ 2025 | 15:19

Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για την αρπαγή των βρεφών σε Καμίνια και Ομόνοια

Σύμφωνα με την υπεράσπισή του, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, θέμα που θα εξεταστεί στο πλαίσιο της ανάκρισης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 08 Σεπ 2025 | 15:17

Απίστευτο: Ταξιτζής αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή παραολυμπιονίκη μαζί με τον σκύλο-οδηγό της [βίντεο]

Ο ταξιτζής αρνήθηκε να πάρει την τυφλή παραολυμπιονίκη στο ταξί, μήπως και του λερώσει ο σκύλος-οδηγός

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 08 Σεπ 2025 | 13:59

Κρήτη: Νέο σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο - Ανήλικος, τελικά, ο οδηγός που έχασε τη ζωή του - Εγκλωβίστηκε σε φορτηγό που τούμπαρε

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το φορτηγό που οδηγούσε ο 17χρονος εξετράπη της πορείας του και ντεραπάρισε, στην Κρήτη

ΠΝΙΓΜΟΣ 08 Σεπ 2025 | 13:28

Η αιτία του θανάτου της Αγγλίδας τουρίστριας που χάθηκε στην Καβάλα - Το Λιμενικό αδιαφόρησε καταγγέλλει ο σύζυγος

Ο σύζυγός της καταγγέλλει το Λιμενικό ότι δεν κινητοποιήθηκε εγκαίρως και δεν ξεκίνησε αμέσως τις προσπάθειες αναζήτησης της συζύγου του

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ 08 Σεπ 2025 | 12:51

Κρήτη: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού 60χρονου από 15χρονο στο Ηράκλειο – Τι ισχυρίστηκε ο ανήλικος

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση με το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 60χρονου άνδρα από ανήλικο, σε συνοικία του Ηρακλείου της Κρήτης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ 08 Σεπ 2025 | 12:46

Οι 12.720 οικισμοί που απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2027 - Θα ωφεληθούν 1 εκατ. πολίτες

Από το συγκεκριμένο μέτρο θα επωφεληθούν 1.000.000 πολίτες έως το 2027 και αφορά 12.720 οικισμούς, από συνολικά 13.585, τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 08 Σεπ 2025 | 12:27

Επεισοδιακή καταδίωξη 20χρονου γόνου επιχειρηματικής οικογένειας στο κέντρο της Αθήνας – Χτύπησε αστυνομικό

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο γιο επιχειρηματία.

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ 08 Σεπ 2025 | 12:09

Λαμία: Επιχείρηση αερομεταφοράς για τρεις περιπατητές στη Γκιώνα – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Για τον εντοπισμό τους στήθηκε επιχείρηση από την πυροσβεστική η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα με την ασφαλή μεταφορά τους στη Λαμία.

ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ 08 Σεπ 2025 | 12:07

Αρκαδία: Πυρκαγιά στις Λίμνες Μαινάλου – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις Λίμνες Μαινάλου, στην Αρκαδία.

ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 08 Σεπ 2025 | 11:40

Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων: Προφυλακίστηκαν έξι από τους 22 κατηγορούμενους

Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, οι δύο κατηγορούμενοι υπαρχηγοί και άλλα τρία άτομα.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 08 Σεπ 2025 | 11:08

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 44χρονος πνίγηκε την ώρα που έτρωγε

Ενας 44χρονος κατά τη διάρκεια γεύματος στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης πνίγηκε από ένα κομμάτι φαγητό.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 08 Σεπ 2025 | 10:29

Μονή Σινά: Ο Δαμιανός ανακοίνωσε ότι παραιτείται στις 12 Σεπτεμβρίου – Το χρονοδιάγραμμα για τη διαδοχή του

Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα αποσυρθεί να ζήσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στο διαμέρισμα της Μονής Σινά στο Μετόχι Αθηνών,

ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ 08 Σεπ 2025 | 10:22

Τύρναβος: 88χρονος πυροβόλησε τον 18χρονο φίλο της εγγονής του

Παραλίγο τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 88χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη έναν 18χρονο στον Τύρναβο.

08 Σεπ 2025 | 10:20

Καρυάτιδα "δραπετεύει" από το Βρετανικό Μουσείο και επιστρέφει στην Ακρόπολη – Το ΑΙ βίντεο που συγκινεί

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μια Καρυάτιδα "φεύγει" από το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο και στέκεται ξανά στο Μουσείο της Ακρόπολης, δίπλα στις αδερφές της

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 08 Σεπ 2025 | 10:01

"Ιερή" απάτη στα Καλάβρυτα: Ηγούμενος μονής προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες και ευαγγέλια για 200.000 ευρώ

Ο ηγούμενος της μονής του Μεγάλου Σπηλαίου επιχείρησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 08 Σεπ 2025 | 09:55

Ανησυχία μετά τις καταγγελίες γυναικών για κακοποίηση από στρατιωτικό γιατρό - Εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος

Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει παραπομπή του ενστόλου στο Αεροδικείο, ωστόσο εκείνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 08 Σεπ 2025 | 09:19

Οργή της Κατερίνας Παναγοπούλου για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου από ανήλικο: "Δεν ντρέπεται κι αυτός και οι γονείς του"

Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου άνδρα από έναν 14χρονο στο Ηράκλειο, προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας

ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 08 Σεπ 2025 | 08:28

Κρητική μαφία: Πιθανή η κλήση του Πάνου Καμμένου από τον ανακριτή μετά τις συνομιλίες φωτιά

Για αυτές τις συνομιλίες, που έχουν ενταχθεί στη δεύτερη δικογραφία και απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι έκανε πλάκα.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 08 Σεπ 2025 | 08:04

Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στην Κόρινθο: Καρφώθηκε στο διάζωμα και τυλίχθηκε στις φλόγες

Από τη σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε φωτιά που τύλιξε το όχημα και απανθράκωσε τόσο την καμπίνα του οδηγού, όσο και το φορτίο.

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 08 Σεπ 2025 | 07:56

Χωρίς ταξί η Αθήνα Τρίτη και Τετάρτη - Τι ζητούν οι οδηγοί

Απεργία 48 ωρών ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), από τις 6 το πρωί της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 11/9.

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 08 Σεπ 2025 | 07:34

Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε τη Λαμία: Βούλιαξε όχημα της Πυροσβεστικής - Σε "ποτάμια" μετατράπηκαν δρόμοι

Η Λαμία ήταν ανάμεσα στις περιοχές που δέχθηκαν μεγάλο όγκο νερού μέσα σε λίγη ώρα, με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, ενώ όχημα της Πυροσβεστικής βούλιαξε.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 Σεπ 2025 | 07:16

Τήνος: Συνελήφθη 42χρονος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 4χρονου παιδιού του

Ο 42χρονος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 6 του νόμου 3500/2006 "περί ενδοοικογενειακής βίας".

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 08 Σεπ 2025 | 07:07

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 57χρονος Βρετανός στην παραλία Πρασονήσι

Ο 57χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γενναδίου Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.