
Για άλλη μια φορά η Ραχήλ Μακρή προκάλεσε σάλο με αναρτήσεις της, για άλλη μία φορά αναγκάστηκε να τις κατεβάσει μετά τη γενική κατακραυγή για τα όσα παραληρηματικά γράφει.
Χθες το βράδυ την ενόχλησε η θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον Βραζιλιάνο σταρ του ποδοσφαίρου Μαρσέλο. Το Καραϊσκάκη γέμισε από 27.000 οπαδούς των Πειραιωτών, ωστόσο δεν είναι κάτι πρωτοφανές, αφού τα γήπεδα γεμίζουν πολύ συχνά πλέον για ποδοσφαιρικούς αγώνες και είναι απορίας άξιο τι πείραξε τη Ραχήλ Μακρή... Μήπως δεν της άρεσε η μεταγραφή Μαρσέλο;
"Έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27000... Δεν υπάρχει σωτηρία" έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής, προκαλώντας αντιδράσεις.

Το "κράξιμο" που έπεσε δεν την πτόησε και προχώρησε σε νέο ποστάρισμα, επαναλαμβάνοντας τα ίδια υβριστικά και προσβλητικά σχόλια.
"Θίχτηκαν για το μαϊμούδες αυτοί που όταν τους φόρεσαν φίμωτρα σαν μαϊμούδες και έτρωγαν ξύλο γιατί βγήκαν από το σπίτι δεν είπαν τίποτα και μπήκαν όπως συνηθίζουν να βγάλουν τα εγκληματικά τους ένστικτα και να επιτεθούν με ύβρεις και απειλές. Νομίζουν ότι όλοι είμαστε φανατικοί οπαδοί όπως αυτοί και ανήκουμε σε οπαδικά μαντριά. Άντε γεια ρε και καλό χειμώνα. Στα τσακίδια σε ποιον δεν αρέσει η αλήθεια" έγραψε η Μακρή.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί από τους 27.000 που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και στην παρουσίαση του Μαρσέλο, αντέδρασαν και της απάντησαν αναλόγως, με την πρώην βουλευτή να... υποχωρεί ατάκτως και να σβήνει τις επίμαχες αναρτήσεις.
Μάλιστα, δέχτηκε επιθέσεις και σε άλλες αναρτήσεις της, με αποτέλεσμα να παρακαλέσει τους "φανατικούς όλων των ματριών", όπως έγραψε, να αποχωρήσουν από το προφίλ της.
Και επανήλθε γράφοντας: "Για μνημόνια, ξεπούλημα χώρας, καραντίνες, μέτρα και πρόστιμα τέτοια μάζωξη δεν έκαναν".
Αιχμηρή απάντηση Καραπαπά
Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος ειρωνεύτηκε τη Ραχήλ Μακρή.
"Παρακαλούνται οι 27.000 μαϊμούδες που βρεθήκαμε στο Καραϊσκάκη και τα εκατομμύρια μαϊμούδες που δεν μπόρεσαν να βρεθούν εκεί να χοροπηδήσουν, να μπουν στο facebook της σοβαρότατης αυτής πολιτικού και να τις εκφράσουν τις ευχαριστίες τους που διέκοψε την προσπάθειά της να σώσει τον τόπο και μας σκέφτηκε..." έγραψε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr