Ρεσιτάλ υποσχέσεων για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο

Λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε για χιλιάδες έλληνες δανειολήπτες μετά την ανατίμηση του ελβετικού φράγκου έσπευσαν να υποσχεθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

resital-uposxesewn-gia-ta-daneia-se-elbetiko-fragko
SHARE THIS
0
SHARES

Λύση στο πρόβλημα  που ανέκυψε για χιλιάδες έλληνες δανειολήπτες μετά την  ανατίμηση του ελβετικού φράγκου έσπευσαν να υποσχεθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Aπό τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι το ζήτημα που προέκυψε από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες σε βάρος 70.000 δανειοληπτών, μετά τις εξελίξεις με το ελβετικό φράγκο», τονίζει με ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού.

«Ένας από τους πρώτους νόμους που θα κατατεθεί στη Βουλή, αμέσως μετά τις εκλογές, θα είναι αυτός που θα ρυθμίζει το ζήτημα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. «Από χθες, άλλωστε, και από την πρώτη στιγμή, ο πρωθυπουργός είχε επαφές για το θέμα με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα και με τους διοικητές των συστημικών τραπεζών» σημειώνει η ανακοίνωση. 

ΣΥΡΙΖΑ

Νομοθετική ρύθμιση ειδικά για όσους πολίτες έχουν δανειστεί σε ελβετικό φράγκο, πέραν της νέας σεισάχθειας που θα περιλαμβάνει και τα δάνεια σε ελβετικά φράγκα, είχε εξαγγείλει νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για  «άλλη μια απόδειξη της ανεξέλεγκτης δράσης των αγορών, της αδυναμίας της οικονομίας των χωρών της ευρωζώνης, καθώς και του αδυσώπητου ανταγωνισμού μέσα στην Ευρώπη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook