Στόχος δύο γυναικών έγινε κοσμηματοπωλείο στη Ρόδο, από το οποίο κατάφεραν να αφαιρέσουν συνολικά 36 ζευγάρια ασημένια σκουλαρίκια, αξίας άνω των 1.000 ευρώ, χωρίς να γίνουν αντιληπτές από τους εργαζομένους.
Οι κινήσεις τους, ωστόσο, καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, λίγη ώρα αργότερα οι ίδιες γυναίκες φέρονται να έκλεψαν ακριβά αθλητικά ρούχα και από άλλο κατάστημα της περιοχής.
Η κλοπή καταγράφηκε από τις κάμερες
Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας διακρίνονται οι δύο γυναίκες, οι οποίες φορούν μαντίλια στο κεφάλι, να πλησιάζουν το σημείο όπου βρίσκονται τα σκουλαρίκια και να συνομιλούν μεταξύ τους. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο αφαιρούν τα 36 ζευγάρια σκουλαρίκια και τα τοποθετούν στην τσάντα τους, χωρίς οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στον χώρο να αντιληφθούν τι έχει συμβεί.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν η ιδιοκτήτρια επέστρεψε στην επιχείρηση και διαπίστωσε ότι έλειπε ολόκληρο το σταντ με τα κοσμήματα. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία.
"Μου μαγάρισαν το μαγαζί μου"
Μιλώντας στο ERTnews, η ιδιοκτήτρια περιέγραψε τι αντίκρισε όταν έφτασε στο κατάστημα, σημειώνοντας ότι εκείνη την ημέρα η παλιά πόλη της Ρόδου είχε γεμίσει επισκέπτες λόγω της άφιξης τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων.
"Εκείνη τη ημέρα είχαν φτάσει 4 κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι και η παλιά πόλη είχε γεμίσει τουρίστες. Όταν πήγα στο μαγαζί, στο οποίο βρισκόταν ο γιος μου, είδα ότι έλειπε ένα ολόκληρο σταντ", ανέφερε αρχικά στο Ertnews.
"Μου μαγάρισαν το μαγαζί μου, με πείραξε αυτό που έγινε, δεν πιστεύω ότι ήταν τουρίστριες, απλά ήρθαν για να κλέψουν" συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι μέσα σε διάστημα περίπου δέκα λεπτών οι γυναίκες είχαν χτυπήσει τόσο τη δική της επιχείρηση όσο και δεύτερο κατάστημα, από το οποίο έκλεψαν ακριβά αθλητικά ρούχα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr


