Εισβολή στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που εκτέλεσε την έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού τη Δευτέρα, από το σπίτι της στου Ζωγράφου, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα.
Το απόγευμα της Τρίτης τα μέλη της αναρχικής οργάνωσης έσπασαν την πόρτα του γραφείου του Παύλου Καλκιτανίδη και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό του χώρου.
Μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο και εικόνες από το περιστατικό στην ιστοσελίδα που διατηρούν, ενώ εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.
"Ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Η τραπεζική μαφία δίνει την εντολή, και η κρατική μαφία εκτελεί", αναφέρεται μεταξύ άλλων.