
Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται με τους γιατρούς να καταθέτουν για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας. Στο φως της δημοσιότητας έρχεται σειρά μηνυμάτων sms που αντάλλασσε η μητέρα της 9χρονης με μια χαρτορίχτρα στην Πάτρα, ζητώντας της να κάνει μάγια στον πατέρα των τριών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, για να τον αναγκάσει επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένεια.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, παρά τα μάγια της χαρτορίχτρα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν επέστρεψε στη συζυγική εστία και η μικρή Τζωρτζίνα έκανε νέα εισαγωγή στο νοσοκομείο, από όπου δεν ξαναβγήκε ποτέ.
Tο χρονικό
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στις 15 Ιανουαρίου του 2022 ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι χωρίζουν. Την επόμενη μέρα, η κατηγορούμενη απευθύνεται σε χαρτορίχτρα για να τον γυρίσει με μάγια πίσω.
Στις 18 του μήνα, επανέρχεται με νέο μήνυμα στη χαρτορίχτρα λέγοντας ότι όλα πάνε στραβά και να μεταφέρει αυτήν την πληροφορία στη "γιαγιά", που έχει αναλάβει και τα μαντζούνια.
Στις 19 Ιανουαρίου, κι ενώ ο Μάνος μοιάζει αποφασισμένος να μην επιστρέψει στο σπίτι, η Τζωρτζίνα μεταφέρεται από την μητέρα της στο νοσοκομείο με αναφερόμενους σπασμούς. Μέσα σε 10 ημέρες το παιδί θα καταλήξει.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα στη χαρτορίχτρα και το αφήγημά της
Το πρώτο μήνυμα της κατηγορούμενης στη χαρτορίχτρα της Πάτρας με το όνομα "Σία" στέλνεται μια ημέρα αφότου ο Μάνος της ζητά να χωρίσουν.
Ρούλα: Καλημέρα Σία. Μη με πάρεις, πάρε την [κολλητή μου], ευχαριστώ. Πάντως μάζεψε τα πράγματά του όλα….
Μιάμιση ώρα μετά ξαναστέλνει στη χαρτορίχτρα μήνυμα λέγοντας:
Ρούλα: Σία συγνώμη που σε ενοχλώ, αλλά πήρε τα πράγματά του στη μάνα του… επειδή μου είπε η [κολλητή μου] ότι δεν θα φύγει απλά σ' το λέω… Στείλε μου μήνυμα ό,τι θες να μου πεις….
Σία: Θα επιστρέψει. Αυτή (σ.σ. η γιαγιά) προσπαθεί… Θα γυρίσει…
Το πρωί της 18ης Ιανουαρίου η χαρτορίχτρα στέλνει:
Σία: Μιλάω με τη "γιαγιά", σε παίρνω σε λίγο…
Ρούλα: Οκ, πες της ότι όλα πάνε στραβά.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, η κατηγορούμενη της στέλνει νέο SMS ζητώντας να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της, κάτι που δεν έκανε ποτέ.
Η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο
Η ενασχόληση της με τα μάγια και τα μαντζούνια θα "παγώσει" εκείνο το βράδυ διότι την επόμενη μέρα, στις 19 Ιανουαρίου, θα γίνει και πάλι αυτόπτης μάρτυρας ενός νέου επεισοδίου της Τζωρτζίνας. Είναι το πρώτο επεισόδιο της 9χρονης μετά από 8 ολόκληρους μήνες όπου το παιδί παρουσίαζε μόνο βελτίωση στην υγεία της.
"Μας κάνει ένα επεισόδιο σοβαρό με σπασμούς και αφρούς και … είναι δύσκολο να τα θυμάμαι και να τα περιγράφω", έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Μέσα σε 10 ημέρες, η μικρή Τζωρτζίνα θα φύγει από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου μέσα στο δώματιο του νοσοκομείου.
Όπως έμαθε εκ των υστέρων ο Μάνος Δασκαλάκης και αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της δίκης, η πρώην σύζυγος του μία εβδομάδα μετά τον θάνατο και του τρίτου παιδιού τους θα καταπιαστεί και πάλι με τις χαρτορίχτρες.
"Υπάρχουν μηνύματα της κατηγορούμενης με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω, γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε", κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.
Στις 17 Φεβρουαρίου, η 34χρονη παραχωρεί τη μοναδική τηλεοπτική της συνέντευξη δίπλα στον σύζυγο της. Κι ενώ όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί αποσβολωμένο τις ραγδαίες εξελίξεις εκείνη στέλνει απανωτά μηνύματα στην καφετζού τόσο στις 3 Μαρτίου όσο και στις 18 του μήνα.
Ρούλα: Καλημέρα το απόγευμα θα έρθω σπίτι σου Σία.
Ρούλα: Το απόγευμα θα έρθουμε σπίτι σου. Φρόντισε να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω. Από τη γριά. Γιατί έχουμε όλες τις ηχογραφήσεις που μας λες για τη γριά και το ποσό που ζητάς για να γίνει η Τζωρτζίνα καλά. Στις έξι θα είμαστε εκεί. Φρόντισε να βγεις να μας δώσεις τα λεφτά μας πίσω, αλλιώς θα κινηθούμε αλλιώς.
Οι συνομιλίες αυτές πιστοποιούνται και από εκείνες που είχε τη δεδομένη περίοδο η κατηγορούμενη με την επιστήθια φίλη της.
Αυτά τα μηνύματα έχουν περιέλθει πλέον στην κατοχή του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να βγει στην αντεπίθεση και να τα καταθέσει στις δικαστικές αρχές προς εξέταση.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr