X

Ρούλα Πισπιρίγκου: "Μπορεί να δούμε την 34χρονη εκτός φυλακών", λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας

"Πιστεύει ότι θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη" λέει συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Γράφει: TheToc team

"Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών" ανέφερε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. "Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη" λέει συγκρατούμενή της 34χρονης.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αλλάξει εντελώς τη στάση της μέσα στις φυλακές. "Mιλάμε για μια γυναίκα που εκτίει ποινή για ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις" σημείωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάνος Δασκαλάκης: Σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπαλάσκα, "υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος, διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει μια προσωπική άποψη, μια προσωπική πικρία, έχει μια μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, την πριν και την μετά. Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κ. Κούγιας να βγάλει αναξιόπιστο τον σύζυγο στα όσα κατέθεσε. Αυτό αν θα το καταφέρει ο κ. Κούγιας είναι δικονομικό" ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Καταλήγοντας ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι "υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών".

Συγκρατούμενη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη

Εξάλλου, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές "γιατί τώρα είναι πιο ομιλητική από τις αρχές" και πως η κατηγορούμενη πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην αγκαλιά του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της" ανέφερε η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο: