Λίγες ώρες μετά την νέα συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου παραδέχεται ότι έχει ψάξει για θανατηφόρες ουσίες στο φως έρχονται νέα στοιχεία για τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο από το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Mega, η 33χρονη μητέρα αναζητούσε αναισθητικές ουσίες, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της.
Σχετικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από τις αναζητήσεις.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις 12 Ιανουαρίου του 2022 μέχρι τις 30 Μαρτίου, όπου και συνελήφθη, προχώρησε σε 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.
Το πρώτο ντοκουμέντο έρχεται από την περίοδο 12 με 16 Ιανουαρίου όταν η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όλους τους γιατρούς, δεν έχει πρόβλημα. Όπως φαίνεται στην εικόνα αναζητεί "αναισθητικά φάρμακα".
Στις 17 του ίδιου μήνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε αναζητήσεις ενός εκδοτικού οίκου για βιβλία που σχετίζονται με αναισθησίες. Μάλιστα, στου διαδικτυακούς τόπους των συγκεκριμένων βιβλίων υπάρχουν αναφορές σε χρήση κεταμίνης.
Συγκεκριμένα αναφέρουν πως η κεταμίνη σε μεγάλες δόσεις μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας, ή ακόμα και να επιφέρει τον θάνατο.
Στις 26 Ιανουαρίου, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου λαμβάνει διαφήμιση από τη Google για προϊόντα τύπου κεταμίνης, αλλά ακόμα και την ίδια την κεταμίνη.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν έχει γίνει γνωστό τι αναζητήσεις είχε κάνει προκειμένου να τις εμφανίσει η Google τις εν λόγω διαφημίσεις.
"Εχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες"
Στη νέα συνέντευξη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού όπου έδωσε η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας τονίζοντας ότι στο νοσοκομείο Παίδων υπήρχε η θανατηφόρα ουσία, επικαλούμενη έγγραφα της δικογραφίας.
Η ίδια συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά της λέγοντας πως δεν είχε πρόσβαση στη συγκεκριμένη ουσία. Μάλιστα τόνισε πως το νοσοκομείο δήλωσε πως δεν χορήγησε κεταμίνη στο παιδί αλλά δεν είπε πως δεν διαθέτει. Εξήγησε πως σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας το νοσοκομείο ανέφερε ότι δεν χορηγήθηκε κεταμίνη γιατί δεν πληρούσε η μικρή Τζωρτζίνα τις ενδείξεις.
Ωστόσο, όπως δήλωσε κεταμίνη υπάρχει σύμφωνα με τα έγγραφα του νοσοκομείου, στο βαλιτσάκι της διασωλήνωσης. "Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του "Παίδων" στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί" είπε χαρακτηριστικά.
Για τα ευρήματα στο τάμπλετ σημείωσε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.
Οι "διαγραφές” και τα διαδικτυακά αποτυπώματα
Ωστόσο, οι έρευνες στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας συνεχίζονται και η ανάκτηση των δεδομένων που ενδεχομένως να έχουν διαγραφεί βρίσκονται στο "μικροσκόπιο”.
Σύμφωνα με το OPEN, ότι έχει διαγραφεί από τις συσκευές μπορεί πολύ εύκολα να ανακτηθεί και ερευνούν συζητήσεις αλλά και βίντεο τα οποία υπήρχαν σε συσκευές που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη.
Οι έρευνες είναι σε δυο επίπεδα καθώς πέφτει το βάρος στα διαγραμμένα αρχεία έτσι ώστε να εντοπιστούν διαδικτυακές αναζητήσεις που ίσως αφορούν την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr