X

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την "κατεδαφίζει" το πόρισμα της ψυχολόγου - "Μη αληθής η αφήγησή της - Στερείται συναισθήματος"

"Είναι φανερό ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της" αναφέρει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η ψυχολόγος που όρισε η ανακρίτρια - "Η Τζωρτζίνα φοβόταν μην πεθάνει όπως οι αδερφές της"

Γράφει: TheToc team

Κόλαφος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι το πόρισμα της ψυχολόγου για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μέσα στις 54 σελίδες της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η ψυχολόγος που όρισε η ανακρίτρια σημειώνει πως η 33χρονη κατηγορούμενη στερείται ουσιαστικού συναισθήματος και η αφήγησή της δεν είναι αληθής.

Όσο για την Τζωρτζίνα, διαπίστωσε πως μέσα από τις ζωγραφιές της εκφραζόταν ο φόβος της να μην πεθάνει όπως οι άλλες δύο αδερφές της.

Συγκεκριμένα, η ειδικός βασίστηκε σε στοιχεία από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, αλλά και συνομιλίες που είχε με δασκάλους του παιδιού, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές, αλλά και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Για την Ρούλα Πισπιρίγκου η ψυχολόγος σημειώνει πως έχει αντιφάσεις και στερείται συναισθήματος, ενώ η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι σκέψεις της γυρνούν συνέχεια γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη κατασκευάζοντας αντιζηλίες.

Διαβάστε Επίσης

Όσο για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, η ψυχολόγος διαπίστωσε ότι η 9χρονη ήταν ανήσυχη και προσπαθούσε να δουλέψει μέσα της τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, ενώ υπήρχε και φόβος μην της συμβούν τα ίδια πράγματα.

"Αντιλαμβάνεται τα παιδιά της ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της"

Ο Alpha παρουσίασε μέρος από την ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: "Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό, ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβάνεται ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες".

Διαβάστε Επίσης