
Σάλο προκάλεσαν οι αδιανόητες εικόνες στα παλιά Ανάκτορα της Κέρκυρας όπου καταγράφονται γυναίκες να κάνουν… pole dancing πάνω σε έναν στύλο και να φωτογραφίζονται.
Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου Πολιτισμού που χαρακτηρίζει παράνομα τα όσα έγιναν στον χώρο, τονίζοντας πως θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων διευκρινίζεται ότι το περιστατικό ουδεμία σχέση έχει με κάποια εκδήλωση ή γύρισμα που να έχει λάβει σχετική άδεια, χαρακτηρίζοντας, την πράξη "παράνομη" και λέγοντας ότι "οι αρμόδιες υπηρεσίες υποβάλλουν άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου".
Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού
Σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 23/5/2025 στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας δηλώνουμε τα εξής: Το επεισόδιο έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτού στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας που είναι όμορη με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας. Για την παράνομη αυτή πράξη οι αρμόδιες υπηρεσίες ήτοι ο Δήμος Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας υποβάλλουν άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr