X

Σάμος: "Πέτα ψηλά λαμπρό μας αστέρι" - Το συγκινητικό αντίο στη 15χρονη Άννα - Μαρία από φίλους της [βίντεο]

Οι φίλοι της 15χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη άφησαν λευκά μπαλόνια να πετάξουν ψηλά στον ουρανό στη Σάμο, για να τιμήσουν τη μνήμη της

Γράφει: TheToc team

Συγκλονιστικός είναι ο αποχαιρετισμός στη 15χρονη Άννα - Μαρία, από τους παιδικούς της φίλους στη Σάμο.

Η ανήλικη αθλήτρια του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα ανατολικά, στο ύψος της εξόδου για Νεάπολη.

Η άτυχη 15χρονη επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε ο πατέρας της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος του Επταπυργίου, ενεπλάκησαν σε τροχαίο με απορριμματοφόρο.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη διατηρήσουν στη ζωή. Παρά τις προσπάθειές τους, υπέκυψε στα τραύματά της λίγη ώρα αργότερα.

Η Άννα-Μαρία ζούσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά περνούσε τα καλοκαίρια της στη Σάμο, τόπο καταγωγής του πατέρα της.

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο για τους παιδικούς της φίλους στο νησί. Έτσι, οι συνομήλικοί της, κορίτσια και αγόρια, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία της και την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο από τη Σάμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφού εκφώνησαν έναν ιδιαίτερα συγκινητικό επικήδειο, όπως αναφέρει το rthess.gr άφησαν λευκά μπαλόνια να πετάξουν ψηλά στον ουρανό, για να τιμήσουν τη μνήμη της καλής τους φίλης.

"Σήμερα σε αποχαιρετήσαμε με τον δικό μας τρόπο στη Σάμο, εδώ που είχες περάσει όλα τα παιδικά καλοκαιρινά σου χρόνια. Ήμασταν μικρά, παίζαμε στις κούνιες, τρέχαμε, γελάγαμε, δεν είχαμε έννοιες. Περιμέναμε πώς και πώς το επόμενο καλοκαίρι για έρθεις να κάνουμε τα ίδια. Πέρσι όταν έφυγες κλαίγαμε όλοι πάρα πολύ χωρίς λόγο, σε αγκαλιάσαμε τόσο σφιχτά λες και ξέραμε ότι είναι η τελευταία φορά που θα σε βλέπαμε, οι τελευταίες στιγμές μας, τα τελευταία γέλια μας, τα τελευταία δάκρυα μας…

Φέτος και για τα επόμενα χρόνια δεν θα σε περιμένουμε να έρθεις, όμως πάντα κάτι μέσα μας θα σε περιμένει… Σήμερα έγινες νυφούλα δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε να σε δούμε συγγνώμη. Ήσουν πάντα γελαστή, η χαρά της παρέας, μας έκανες πάντα να γελάμε. Σήμερα δεν έφυγες μόνο εσύ αλλά έφυγε ένα κομμάτι από εμάς, τους φίλους σου, την οικογένειά σου, τις συμπαίκτες σου, τους συγγενείς σου…Τα καλοκαίρια δεν θα είναι πια όπως παλιά θα υπάρχει μία απώλεια που θα πρέπει να την γεμίζουμε με χαρά. Έφυγες τόσο άδοξα και άδικα τόσο νωρίς που δεν πρόλαβες να εκπληρώσεις τα όνειρα σου. Πέτα ψηλά λαμπρό μας αστέρι να φωτίζεις τον ουρανό όπως είναι και η ψυχή σου. ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ", αναφέρουν στο μήνυμά τους.