Σε 24ωρη απεργία η ΑΔΕΔΥ σήμερα

Σε απεργιακό κλοιό το δημόσιο σήμερα – Συμμετέχουν ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκπαιδευτικοί αλλά και δικαστικοί-Συγκέντρωση και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

se-24wri-apergia-i-adedu-simera
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στις 11:00 έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με αιχμή τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί. Οι τοπικές ενώσεις των καθηγητών θα συνεδριάσουν το διήμερο 13 – 14 Μαρτίου προκειμένου να αποφασίσουν αν θα δώσουν το πράσινο φως για νέες απεργίες και συγκεκριμένα για 24ωρη απεργία στις 21 Μαρτίου.

«Χειρόφρενο» σήμερα και στη Δικαιοσύνη. Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), με σύνθημα «Τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά μας αφορούν όλους, αυτή η πολιτική μας πλήττει όλους. Τώρα να την ανατρέψουμε», καλεί σε κοινό απεργιακό μέτωπο, με βάση το απεργιακό πρόγραμμα της ΑΔΕΔΥ

Οι κινητοποιήσεις τις ΑΔΕΔΥ θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, καθώς έχουν προγραμματίσει αυτή τη φορά, 48ωρη απεργία για τις 19-20 Μαρτίου, στην οποία εκπαιδευτικοί,ΠΟΕ-ΟΤΑ και δικαστικοί έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν.  

Φωτογραφία: Fosphotos / Κωνσταντίνος Τσακαλιδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook