
Στην περιοχή του οικισμού Ρομά της Νέας Σμύρνης βρίσκονται το πρωί της Τετάρτης ειδικά συνεργεία ώστε να πραγματοποιήσουν την τελική δειγματοληψία προς ανεύρεση τυχόν νέων κρουσμάτων κορονοϊού.
Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι κρίσιμη, καθώς από τα αποτελέσματά της εν πολλοίς θα κριθεί η απόφαση για άρση της καραντίνας, καθώς αύριο εκπνέει η πρώτη απόφαση.
Εκτός από την εκτεταμένη δειγματοληψία που πραγματοποιείται στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης το πρωί της Τετάρτης εξελίσσεται λήψη δειγμάτων και από ασθενείς που νοσηλεύονται στον χώρο της "Αρωγής".
Εκτιμάται ότι από το σημείο θα ληφθούν 20 δείγματα, τα οποία θα εξεταστούν ώστε σε περίπτωση που εξαχθεί αρνητικό αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι ασθενείς να πάρουν εξιτήριο με την συμπλήρωση της 14ης ημέρας.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Πινακάς – συντονιστής των διαδικασιών στην "Αρωγή" και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου – στον συγκεκριμένο χώρο νοσηλεύονταν 37 άτομα τα οποία είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊο. Παράλληλα, ένας ασθενής – μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του – μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Δείτε το βίντεο
Δείτε τις εικόνες




πηγή: Λάρισανετ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr