X

Σε ρυθμούς Τσικνοπέμπτης τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνες και βίντεο

Από νωρίς το μεσημέρι τα παραδοσιακά χάλκινα ξεσήκωσαν περαστικούς και θαμώνες στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Γράφει: TheToc team

Το γλέντι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την Τσικνοπέμπτη ξεκίνησε από νωρίς! Οι σχάρες έχουν αρχίσει να ψήνουν εκατοντάδες σουβλάκια, οι ταβέρνες είναι ήδη γεμάτες, ως επί το πλείστον, στα Λαδάδικα ξεκίνησαν οι πρώτοι χοροί, σε ένα κλασικό και πολυαγαπημένο σκηνικό.

Στα Λαδάδικα μέχρι στιγμής υπάρχει η μεγαλύτερη κινητικότητα από κόσμο, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα, ενώ στον δρόμο έχει στηθεί χορός με… άπαντες καλεσμένους, ζωντανή μουσική και φυσικά σουβλάκια!

Σύμφωνα με το thestival, στη Βασιλέως Ηρακλείου έχει αρχίσει να μαζεύεται σιγά σιγά αρκετός κόσμος, που ως συνήθως τρώει σουβλάκια και πίνει ρετσίνες "στο πόδι”.

Όσο περνάει η ώρα μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος στα κεντρικότερα σημεία της πόλης για να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη.

Άλλωστε ευνοούν και οι καιρικές συνθήκες, καθώς στη Θεσσαλονίκη ο καιρός ήταν ηλιόλουστος.