X

Σεισμός Ηράκλειο - Μήνυμα από το 112: "Μην μπαίνετε σε κτήρια που έχουν υποστεί ζημιά"

Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Ηρακλείου να μην μπαίνουν σε κτήρια που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό

Γράφει: TheToc team

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους του Ηρακλείου Κρήτης να μην μπαίνουν σε κτήρια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από το σεισμό, καθώς στην περιοχή είναι σε εξέλιξη σεισμική ακολουθία.

Συγκεκριμένα το προειδοποιητικό μήνυμα αναφέρει: "Ισχυρός σεισμός στην περιοχή σας με σεισμική ακολουθία σε εξέλιξη. Μην μπαίνετε σε κτήρια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από το σεισμό. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.

Διαβάστε Επίσης

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας: https://civilprotection.gr/el/seismoi.

Διαβάστε Επίσης