X

Σεισμός στην Τουρκία: "Νιώθουν ότι κάθε παιδάκι θα μπορούσε να είναι το δικό τους" - Συγκινεί η σύζυγος Έλληνα διασώστη

Η Γεωργία Αθανασοπούλου σύζυγος του Έλληνα διασώστη Κώστα Αθανασόπουλου τόνισε πως οι διασώστες δεν νιώθουν πως είναι δουλειά, αλλά η ζωή τους.

Γράφει: TheToc team

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν από τα δελτία ειδήσεων και οι οικογένειες των Ελλήνων διασωστών τις προσπάθειές τους, για τον απεγκλωβισμό επιζώντων από τα συντρίμμια της Τουρκίας.

Η Γεωργία Αθανασοπούλου, σύζυγος του Έλληνα διασώστη Κώστα Αθανασόπουλου, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, δεν έκρυψε την υπερηφάνεια της, για την προσφορά του άντρα της, αλλά και την αγωνία της.

"Φυσικά και αγωνιούμε, κάθε φορά ανοίγουμε την τηλεόραση και μαθαίνουμε τα νέα τους, γιατί δεν έχουμε επικοινωνία" ανέφερε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συμπλήρωσε: "Ο πιο άμεσος τρόπος είναι να βλέπουμε τις ειδήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Γι' όλα τα παιδιά νιώθουμε θαυμασμό. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων, σεβασμού και θαυμασμού. Με την ομαδική τους δουλειά σώζουν τον κόσμο. Για τα παιδιά, αυτό είναι η ζωή τους, δεν είναι η δουλειά τους".

Τόνισε μάλιστα πως "όταν είδα τη διάσωση του παιδιού από τα χαλάσματα στις ειδήσεις, σκέφτηκα όλα τα παιδιά. Είναι όλοι τους γονείς και ταυτίζονται με αυτό, γιατί νιώθουν ότι κάθε παιδάκι θα μπορούσε να είναι το δικό τους. Είναι σίγουρα συγκινητικό και εμείς συγκινούμαστε πολύ. Νιώθουμε υπερήφανοι που κατάφεραν να σώσουν ένα ακόμα παιδάκι και ευχόμαστε να σώσουν κι άλλους ανθρώπους".

Διαβάστε Επίσης