Ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα στην εθνική οδό Σερρών-Δράμας.
Ο οδηγός βρέθηκε στο οδόστρωμα, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, όταν προσέκρουσε με τη μηχανή του σε διαχωριστικό στηθαίο και στη συνέχεια τον παρέσυρε διερχόμενη νταλίκα.
Ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, αλλά εντοπίστηκε στη συνέχεια από τις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
Η ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:
Σήμερα (10 Αυγούστου 2023) και ώρα περίπου 04.45΄, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, βρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος.
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου, ενώ ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr