Σημαντική δωρεά Εθελοντών Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών στον «Άγιο Σάββα»

Ο διοικητής του Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Γιώργος Δενδραμής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα μέλη και την πρόεδρο του συλλόγου.

simantiki-dwrea-ethelontwn-karkinopathwn-filwn-iatrwn-ston-agio-sabba
SHARE THIS
0
SHARES

Την πολύτιμη βοήθειά τους προσφέρουν τα μέλη του συλλόγου Εθελοντών Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι» για μια ακόμη φορά στο  Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» σε μια αλυσίδα αλληλεγγύης που έχουν δημιουργήσει. 

Η νέα δωρεά, ένας μικροτόμος για τις ανάγκες του παθολογοανατομικού τμήματος θα διευκολύνει το έργο των ιατρών και θα ανακουφίσει τους ασθενείς. 

 

Ο διοικητής του Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Γιώργος Δενδραμής εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα μέλη και την πρόεδρο του συλλόγου, Ζωή  Γραμματόγλου: 

«Η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, η αγάπη για τη ζωή, το δικαίωμα στην ελπίδα, η ελπίδα για το αύριο, η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, η δοκιμασία που έγινε ταξίδι,  οδήγησαν το σύλλογο Εθελοντών Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι» για πολλοστή φορά να «σκύψει» στο Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και με τη δωρεά ενός μικροτόμου για τις ανάγκες του παθολογοανατομικού τμήματος, να μας δείξει για μια ακόμη φορά και με έναν μοναδικό τρόπο το όραμα της ζωής, το όραμα της ελπίδας, το όραμα της αλληλεγγύης, το όραμα  της ψυχής.

Μπροστά σε αυτό το μεγαλείο υποκλινόμαστε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πρόεδρο κα. Γραμματόγλου Ζωή και ένα ένα, όλα τα μέλη του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. 

Η προσπάθεια συνεχίζεται...» 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook