Σήμερα η νέα νεκροψία στη σορό του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νέα νεκροτομή στον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, με τους γονείς να πιστεύουν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε.

simera-i-nea-nekropsia-sti-soro-tou-21xronou-foititi-apo-tin-kalumno
SHARE THIS
0
SHARES

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νέα νεκροτομή στον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, με τους γονείς να πιστεύουν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε. 

Την έγκριση για τη δεύτερη νεκροτομή του Νικόλα Χατζηπαύλου ενέκρινε η Εισαγγελία Εφετών Ρόδου.

Το σώμα του 21χρονου φοιτητή θα εξετάσουν οι ιατροδικαστές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως γίνεται γνωστό, η νεκροτομή του φοιτητή θα γίνει από τέσσερις ιατροδικαστές.

Για την πολιτεία, τη νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσουν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Η οικογένεια έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως είχε απορριφθεί και δη δύο φορές το αίτημα της οικογένειας του Νικόλα Χατζηπαύλου, ο οποίος σκοτώθηκε στις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο. Την περασμένη Παρασκευή ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας υπέβαλε νέο αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου για τη διενέργεια νέας νεκροψίας -νεκροτομής, αίτημα το οποίο αυτή τη φορά έγινε δεκτό. 

Η οικογένεια θεωρεί ότι πρόκειται περί δολοφονίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook