X

Σκληρό μήνυμα του Αρκά: "Η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται κι εμείς πάλι τελευταίοι, πίσω κι από την Αλβανία"

Με φόντο τις εκρηκτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, η σημερινή καλημέρα του Αρκά στα social media.

Γράφει: TheToc team

Με ένα καυστικό σκίτσο στέλνει την πρωινή του καλημέρα ο Αρκάς, αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη, καθώς η ακρίβεια και η αυξανόμενη κοινωνική δυσαρέσκεια οδηγούν τους πολίτες σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες.

"Η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται κι εμείς πάλι τελευταίοι. Πίσω κι από την Αλβανία", αναφέρει η λεζάντα του σκίτσου, ενώ οι φλεγόμενες σημαίες ευρωπαϊκών κρατών στο κάτω μέρος της εικόνας αποδίδουν με έντονο συμβολισμό την έκταση της αναταραχής.

Μέσα από το σατιρικό του σχόλιο, ο σκιτσογράφος φαίνεται να αναδεικνύει την παγιωμένη αίσθηση στην Ελλάδα ότι η χώρα αδυνατεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και καταλήγει σταθερά να βρίσκεται πίσω από τις υπόλοιπες.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

Διαβάστε Επίσης