Στα ίχνη τριών υπόπτων βρίσκεται η Σκότλαντ Γιάρντ για τη Μαντλίν

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από την Πορτογαλία. Στην επιφάνεια και η πρωτοφανής αβλεψία των πορτογαλικών αρχών για άλλο περιστατικό.

skotlant-giarnt-treis-oi-basikoi-upoptoi-gia-tin-eksafanisi-tis-mantlin-to-2007
SHARE THIS
0
SHARES

Τρία πρόσωπα, που θεωρούνται από τη Scotland Yard βασικοί ύποπτοι για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν, το 2007 από την Πορτογαλία, βάζει στο κάδρο των βρετανικών αρχών η ανάλυση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για τρεις άνδρες οι οποίοι πραγματοποίησαν αντάλλαξαν πληθώρα κλήσεων μεταξύ τους, το χρονικό διάστημα, που αναφέρθηκε από τους γονείς της μικρής η απουσία της.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι οι αρχές ασφαλείας της Μεγάλης Βρετανίας πιστεύουν πως ανάμεσα στους απαγωγής βρίσκεται τουλάχιστον ένας Πορτογάλος, ο οποίος φέρεται να είχε παρενοχλήσει κι ένα άλλο παιδί στο θέρετρο Praia da Luz, αλλά τράπηκε σε φυγή από το ξενοδοχείο όταν έγινε αντιληπτός από τους γονείς του.

Τα νέα δεδομένα, που προστίθενται στο φάκελο των ερευνών της απαγωγή επτά χρόνια από την εξαφάνιση της Μαντλίν εκθέτουν τους Πορτογάλους συναδέλφους τους, οι οποίοι δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στο περιστατικό που προηγήθηκε με το άλλο παιδάκι στο ξενοδοχείο.

Έχοντας πλέον στη διάθεσή τους τα στοιχεία από τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου επικοινωνιών οι αξιωματικοί της Scotland Yard προσπαθούν να αναγνωρίσουν τους κατόχους των τριών τηλεφωνικών αριθμών, αναζητώντας του ανάμεσα σε 3.000 κατοίκους του θέρετρου.

Οι Βρετανικές αρχές πάντως δεν δηλώνουν αισιόδοξοι, αφού κάνουν λόγο για απροθυμία των Πορτογάλων να συμφωνήσουν σε μια από κοινού επίσημη έρευνα.


 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook