Σκύλος δάγκωσε 10χρονο παιδάκι στο πρόσωπο στη Λαμία

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ένα 10χρονο παιδάκι στα Ρεβένια Λαμίας. Δεν κινδυνεύει η υγεία του παιδιού, ωστόσο θα χρειαστεί επέμβαση.

SHARE THIS
0
SHARES

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ένα 10χρονο παιδάκι στα Ρεβένια Λαμίας. Δεν κινδυνεύει η υγεία του παιδιού, ωστόσο θα χρειαστεί επέμβαση γιατί το τραύμα είναι στα χείλη. 

Το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια στο "Παίδων Αγλαΐα Κυριακού" στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε πλαστική.

Σύμφωνα με το lamiareport, το παιδί έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αδέσποτο το τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Το σκυλί εξέτασε η κτηνίατρος του Δήμου και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει κάποια μεταδιδόμενη αρρώστια.

Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά αδέσποτα στην περιοχή, άλλοι όμως ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο σκυλί είναι χρόνια στην περιοχή και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό μέγαρο για να δώσει κατάθεση ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα, όπου συνελήφθη και λίγο αργότερα με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

«Ήρθα να ενημερώσω την αστυνομία για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου για το συγκεκριμένο σκυλί και όπως μου είπαν έπρεπε να συλληφθώ ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα. Όπως με ενημέρωσαν οι υπηρεσίες το συγκεκριμένο σκυλί κατόπιν αιτήματος κάτοικων της περιοχής το πήραμε και το στειρώσαμε, το εμβολιάσαμε και το επαναφέραμε στο σημείο, αφού οι ίδιοι οι γείτονες μας το ζήτησαν και όπως είπαν δεν έχει εκδηλώσει ποτέ επιθετική συμπεριφορά. Τι ακριβώς έγινε με το παιδάκι δεν ξέρω και θέλω να εκφράσω την λύπη μου για το συμβάν και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι πολύ μεγάλο και χρειάζεται η συνεργασία όλων μας. Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και στην αρμόδια Επιτροπή του Δήμου, αλλά και τον κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση...».

Διαβάστε ακόμη:

 

49χρονη δέχθηκε επίθεση από σκυλιά,την έστειλαν στο νοσοκομείο

Στο «Γεννηματά» μεταφέρθηκε 49χρονη μετά την επίθεση σκύλων

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook