
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε οδηγός ΙΧ μετά από σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:30 του Σαββάτου στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Αμφιθέας.
![Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού - Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του ΙΧ [βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/e6/e614d6fe5adf4802867e5620e42604e2.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνισες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το οδήγησε με σφοδρότητα στα κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός, που ήταν και ο μόνος επιβαίνων στο όχημα, βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σημειώνεται πως δεν ενεπλάκη δεύτερο όχημα στο τροχαίο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr