
Ο Γιάννης Αγγελάκας τραγουδούσε χθες βράδυ στη Χαλκίδα. Στο τέλος της συναυλίας πήγε να τον δει ένας φίλος από τα παλιά, αφού, όπως είπαν κάποιοι, γνωριζόντουσαν πάνω από 20 χρόνια.
Δυστυχώς ο φίλος του κατέρρευσε μέσα στα καμαρίνια και "έφυγε" από τη μια στιγμή στην άλλη σοκάροντας τον τραγουδοποιό και όλους όσους ήταν εκεί.
Έτσι λοιπόν η αποψινή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα αναβάλλεται και προσεχώς θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.
Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: "Η προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, live εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα στον Τόπο Τεχνών "Χώρα", στα Λελέικα Υπάτης, αναβάλλεται λόγω προσωπικού του πένθους. Ο Γιάννης Αγγελάκας "έχασε" χθες με τρόπο αναπάντεχο τον φίλο του Γιάννη. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της συναυλίας του μαζί με τους 100°C στη "Χώρα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr