X

Σοκ στα Χανιά: Πώς ο 35χρονος πατέρας δύο παιδιών έκοψε κατά λάθος με αλυσοπρίονο τον λαιμό του

Ο 35χρονος πατέρας δύο παιδιών ήταν ανεβασμένος σε σκάλα και κλάδευε ελιά σε χωράφι στα Χανιά, όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα με το αλυσοπρίονο.

Γράφει: TheToc team

Ένα απίστευτο δυστύχημα που δεν το χωράει ανθρώπου νους έλαβε χώρα το πρωί της Τριτης 4/10 στα Χανιά, με έναν 35χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, πατέρα 2 παιδιών, να βρίσκει τραγικό θάνατο από αλυσοπρίονο.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Zarpanews.gr, o 35χρονος πατέρας δύο παιδιών έκανε αγροτικές εργασίες στην περιοχή Βουτά Καντάνου-Σελίνου στα Χανιά όταν κάποια στιγμή ανέβηκε σε σκάλα για να κόψει τα κλαδιά μιας ελιάς.

Τότε έγινε το κακό. Ο άντρας γλίστρησε από τη σκάλα και πέφτοντας το αλυσοπρίονο που κρατούσε του έκοψε μέρος του λαιμού του, καθώς ήταν σε λειτουργία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο zarpanews.gr, περίοικοι έσπευσαν στο σημείο και είδαν τον άτυχο άνδρα να έχει πλέον εκπνεύσει. Η σορός του ήταν στο χώμα, με μέρος του λαιμού του να έχει αποκοπεί από το αλυσοπρίονο.

Διαβάστε Επίσης

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τις αρχές να έχουν πλέον αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.