X

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών μαχαίρωσε 27χρονη - Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο [εικόνες - βίντεο]

Μητέρα δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκε, πιθανόν με σουγιά σε 27χρονη και την τραυμάτισε στην κοιλιά.

Γράφει: TheToc team

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης όπου μία γυναίκα επιτέθηκε σε 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λόγος της επίθεσης φέρεται να είναι η ερωτική αντιζηλία, ενώ το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Νωρίτερα, το grtimes.gr, επικαλούμενο πληροφορίες που δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιωθεί, μετέδωσε ότι η δράστης η οποία κατοικεί στα δυτικά της πόλης μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά.

Διαβάστε Επίσης

Κατά τις ίδιες πηγές, αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η δράστης, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και συνέλαβε τη γυναίκα.

Κατά το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, η γυναίκα κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, το θύμα έφερε ελαφρύ τραύμα στο σώμα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν σουγιά) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" για τις πρώτες βοήθειες.