Νεκρός βρέθηκε στην Καρδίτσα σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι στη συνοικία Καμινάδων γνωστός Καρδιτσιώτης τραγουδιστής.
Σύμφωνα με πηγές του karditsapress.gr πρόκειται για 51χρονο καλλιτέχνη από το χώρο της μουσικής, πατέρα ενός παιδιού.
Ο 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός και φέρεται να έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Καρδιτσιώτης φέρεται πως ήταν προσωρινά φιλοξενούνος σε φιλικό του σπίτι, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να υποστηρίζει ότι κοιμόταν όταν έγινε το έγκλημα.
Ο 51χρονος εντοπίστηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι, στην είσοδο του σπιτιού και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Στον τόπο έφτασε άμεσα κλιμάκιο της Αστυνομίας καθώς και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού.
Ήδη βρίσκεται στο σημείο ιατροδικαστής ενώ αποκλείστηκε παρακείμενο οικόπεδο όπου σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε μαχαίρι τύπου πεταλούδα που πιθανόν χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
