X

Σοκ στην Κρήτη: Μητέρα κατήγγειλε τον νονό της 14χρονης κόρης της για σεξουαλική κακοποίηση

H γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 59χρονος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη στενή σχέση που είχε με την οικογένεια

Γράφει: TheToc team

Μια σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης ερευνούν οι Αρχές σε Ρέθυμνο και Χανιά, μετά την καταγγελία 48χρονης μητέρας σε βάρος του νονού της 14χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 59χρονος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη στενή σχέση που είχε με την οικογένεια.

Ιδιαίτερα σοβαρό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί η καταγγελία ότι η κακοποίηση φέρεται να είχε ξεκινήσει ήδη από το 2016, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 4 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος φέρεται να φιλοξενούσε κατά καιρούς την ανήλικη στο σπίτι του στα Χανιά, ενώ είχε επίσης στενή επαφή με την οικογένεια και φέρεται να φιλοξενούνταν και στο σπίτι των γονιών της στο Ρέθυμνο.

Μετά την καταγγελία της μητέρας, κινήθηκε η προβλεπόμενη εισαγγελική και αστυνομική διαδικασία, ενώ από την προανάκριση και την εξέταση της ανήλικης φέρεται να προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Διαβάστε Επίσης


Με εντολή των αρμόδιων δικαστικών Αρχών του Ρεθύμνου, αστυνομικοί στα Χανιά προχώρησαν την Παρασκευή 21 Αυγούστου στη σύλληψη του 59χρονου.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ άλλων και στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών του Ρεθύμνου, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Διαβάστε Επίσης