X

Σοκ στην Ζάκυνθο: 47χρονος ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του - Τον κατήγγειλε η μητέρα

Άφαντος ο δράστης, αναζητείται από την αστυνομία.

Γράφει: TheToc team

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι ένας 47χρονος αναζητείται από την αστυνομία, μετά από καταγγελία της συζύγου ότι ασελγούσε σε βάρος της 6χρονης κόρης τους.

Βάσει της καταγγελίας της μητέρας, ο 47χρονος φέρεται να έμπαινε το βράδυ στο δωμάτιο του κοριτσιού και να το θώπευε, ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν. Από την ένορκη εξέταση της μητέρας προκύπτει πως ο φερόμενος ως δράστης ασελγούσε στο παιδί του τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο έως και τις 5 Μαρτίου.

Η σύζυγός του ανέφερε ότι κατάλαβε τι συνέβαινε πριν από δέκα ημέρες, ενώ και το εξάχρονο κορίτσι φέρεται να μίλησε για όσα βίωνε. Η γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να φύγει από το σπίτι, κάτι το οποίο ο ίδιος δέχτηκε. Σε βάρος του υπέβαλε μήνυση και σχηματίστηκε και δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων.

Διαβάστε Επίσης