Σοκάρουν οι διάλογοι της εκτέλεσης για μια φανταστική διαρροή

Η ανύπαρκτη διαρροή στο σπίτι ενός 77χρονου, ο οποίος πίστευε ότι θα ήταν η αιτία να καταρρεύσει το σπίτι του, όπλισε το χέρι του

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

 

Προκαλούν σοκ οι διάλογοι του δράστη του απίστευτου εγκλήματος στον Διόνυσο, με έναν υπάλληλο καθώς και τον 53χρονο που ήταν το θύμα της εγκληματικής ενέργεις του 77χρονου. 

Ο διάλογος

Δράστης: Σε παρακαλώ μπορείς να βγεις έξω που θέλω να μιλήσω προσωπικά με τον Παναγιώτη;

Υπάλληλος: Βέβαια

Δράστης: Τι θα γίνει με την διαρροή

Θύμα: Μα δεν υπάρχει διαρροή

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο 77χρονος βγάζει το  όπλο και πυροβολεί τρεις φορές τον άτυχο άνδρα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Μία εν ψυχρώ εκτέλεση για μια φανταστική διαρροή…

Η ανύπαρκτη διαρροή στο σπίτι ενός 77χρονου, ο οποίος πίστευε ότι θα ήταν η αιτία να καταρρεύσει το σπίτι του, όπλισε το χέρι του. Δολοφόνησε τον προϊστάμενο ύδρευσης του δήμου Διονύσου.

Στις 08:30 το πρωί ο δράστης φτάνει στο αμαξοστάσιο που βρίσκεται στην συμβολή της Μεγάλου Αλεξάνδρου και Λακωνίας. Κατευθύνεται προς το γραφείο του 53χρονου όπου μέσα βρίσκεται ακόμη ένας υπάλληλος, τον οποίο απομακρύνει. Πυροβολεί, σκοτώνει, με το όπλο στα χέρια μπαίνει το αυτοκίνητο και απομακρύνεται. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι του δράστη και τον συλλαμβάνουν. Το παλιό πιστόλι το βρίσκουν μερικές ώρες αργότερα κρυμμένο στο σπίτι. Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, όταν είχε απειλήσει με όπλο συγγενικό του άτομο μετά από διαπληκτισμό για έναν δρόμο.

Απολογείται την Πέμπτη

 Την Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή ο δράστης του εγκλήματος στον Διόνυσο, μετά από προθεσμία που έλαβε.

   Ο 77χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

   Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, κ. Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα σε βάρος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου.

   Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

   Ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για προβλήματα εξωτερικής διαρροής που έλεγε πως αντιμετώπιζε το σπίτι του, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

   Έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο 77χρονος ήταν με μάσκα οξυγόνου, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.

 

Σοκάρουν οι διάλογοι της εκτέλεσης για μια φανταστική διαρροή