Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η πρώτη δήλωσή του μετά τον σάλο: "Ηταν τεράστια απερισκεψία" το revenge porn

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε την πρώτη του δήλωση, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για "ravenge porn" και την απομάκρυνσή του από το "Ράδιο Αρβύλα".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μία ημέρα μετά τον σάλο λόγω της σοβαρότατης καταγγελίας εις βάρος του για "revenge porn" και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε δήλωση όπου ζητά δημοσίως συγγνώμη από το θύμα, αλλά και από τους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα".

Διαβάστε Επίσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρει δημοσίευση στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε σε όλα τα social media, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν το 2016 στην Αλόννησο, τόπο καταγωγής του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ήταν μαζί για δύο χρόνια και μετά τον χωρισμό τους εκείνος δημοσίευσε τρία βίντεο και 300 φωτογραφίες της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κάθε επικοινωνία μαζί της.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και της καθημερινότητας της ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράσης προστατεύεται και συνεχίζει κανονική τη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα"

"Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα". Με αυτή την φράση ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε χθες το τηλεοπτικό τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία "βόμβα".

"Είμαστε όλοι συγχυσμένοι πάρα πολύ" συνέχισε ο κεντρικός παρουσιαστής του σατιρικού προγράμματος, λέγοντας πως μόλις έμαθε για την υπόθεση δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αλήθεια. Ωστόσο, "διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η υπόθεση, ότι υπάρχει αυτή η ιστορία, ότι όντως έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα", είπε ο Αντώνης Κανάκης, γνωστοποιώντας πως ο "καφετζής" αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή.

"Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα του εξέφρασα τη λύπη μου γι'αυτό που έκανε, του είπα ότι δεν μπορώ να το πιστέψω πως μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο. Του εξέφρασα και τη λύπη μου και τον θυμό μου" πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

"Του εξέφρασα και τον θυμό μου που ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για αυτό το πράγμα ώστε να γνωρίζουμε. Γιατί είναι κάτι που αφορά όλους μας. Έμμεσα μας αφορά", εξήγησε.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

EUROVISION 2024 15 Μαϊ 2024 | 15:46

Η ΕΡΤ έριξε "πόρτα" στη Μαρίνα Σάττι; Ακύρωσε τις δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις της σε εκπομπές του καναλιού

Σε ποιες εκπομπές της ΕΡΤ θα εμφανιζόταν η Μαρίνα Σάττι - Η ενόχληση στο Ραδιομέγαρο και οι επόμενες κινήσεις.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 15 Μαϊ 2024 | 14:43

"Το παιδί κινδύνευσε αλλά παρά την ταραχή πήρε τις σωστές αποφάσεις": Ξεσπά ο πατέρας του 5χρονου που ξέχασαν στο σχολικό

Κανένας δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί αποκοιμήθηκε στο σχολικό - Έμεινε μόνο του έξι ώρες - Σε βάρος ποιων προσώπων σχηματίστηκε δικογραφία.

«ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ» 15 Μαϊ 2024 | 14:26

Σας ψηφίσαμε αλλά...: Αστυνομικοί αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη στα Ιωάννινα

Αστυνομικοί στα Ιωάννινα αποδοκίμασαν έντονα τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικολόπουλο. "Σας ψηφίσαμε" φώναζαν.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ 15 Μαϊ 2024 | 14:25

Καιρός: Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία ως και 10 βαθμούς

Αφρικανική σκόνη με άνοδο της θερμοκρασίας - Σύσκεψη στο Αστεροσκοπείο για την κλιματική αλλαγή στο Αστεροσκοπείο

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ 15 Μαϊ 2024 | 13:10

Με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας - Νοσηλεύεται στο Τζάνειο

Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο ο τραγουδοποιός Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό.

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 15 Μαϊ 2024 | 12:38

Καλαμάτα: Άγριο ξύλο μεταξύ κοριτσιών μπροστά σε περαστικούς - Δεν τις χώρισε κανείς [βίντεο]

Το βίντεο με τον καβγά των κοριτσιών στην Καλαμάτα βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ 15 Μαϊ 2024 | 12:21

Απίστευτη παρενόχληση στη Χαλκίδα: Φαρσέρ στέλνουν ντελίβερι σε γυναίκα κάθε βράδυ εδώ και τρεις μήνες

Η γυναίκα έχει ενημερώσει τα καταστήματα εστίασης της περιοχής να προχωρούν σε επιβεβαίωση των παραγγελιών στο όνομά ης

ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ 15 Μαϊ 2024 | 12:08

Νεκρός 37χρονος σε τροχαίο στο Καβούρι με ανατροπή αυτοκινήτου

Ενας 37χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο Καβούρι.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 15 Μαϊ 2024 | 12:05

Μύκονος: Συνελήφθη 27χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

Συνελήφθη ένας 27χρονος Πακιστανός μετά από ένταλμα του ανακριτή Σύρου για το μακελειό στη Μύκονο, μεταξύ Ινδών και Πακιστανών.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 15 Μαϊ 2024 | 12:01

"Άνοιξε ένα βιβλίο και περίμενε..." - Η απίστευτη ψυχραιμία του 5χρονου στην Κηφισιά που τον ξέχασαν στο σχολικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού και της 70χρονης συνοδού που ξέχασαν το 5χρονο αγοράκι μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 15 Μαϊ 2024 | 11:56

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο με κατοίκους να ακινητοποιούν τον οδηγό του τζιπ που τράκαρε δεκάδες παρκαρισμένα

Κάτοικοι της περιοχής ακινητοποίησαν τον οδηγό του τζιπ έπειτα από την τρελή πορεία στα στενά της Κυψέλης

ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΠΛΗΘΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ 15 Μαϊ 2024 | 11:48
15 Μαϊ 2024 | 11:29

"Αθηνόραμα": Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 - Οι φετινοί νικητές και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών"

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης