Στο πρώτο δρομολόγιο με αναχώρηση από τον σταθμό Λαρίσης για Καλαμπάκα ταξίδεψε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, έναν και πλέον μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Στις κάμερες των καναλιών έκαναν δηλώσεις και κάποιοι από τους επιβάτες του τρένου από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς φαίνεται πως είναι παράλληλα και στελέχη της ΝΔ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter.
ΣΥΡΙΖΑ: "Κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες"
"Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας. Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με ‘επιβάτες', που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι "δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο".
"Ντροπή", συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι "το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα".