X

Προφυλακίστηκαν οι δύο ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Στη φυλακή οδηγούνται οι ληστές του Παλαιού Φαλήρου μετά τις απολογίες τους.

Γράφει: TheToc team

Στη φυλακή οδηγούνται οι ληστές του Παλαιού Φαλήρου μετά τις απολογίες τους. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς οι οποίοι συνελήφθησαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας όταν μαζί με άλλους δύο δράστες εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου για να ληστέψουν μία 66χρονη γυναίκα.

Οι κατηγορούμενοι, ένας 40χρονος Ρώσος υπήκοος και ένας 35χρονος Αρμένιος, απολογήθηκαν το πρωί για τα αδικήματα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Υπενθυμίζεται πως στη ληστεία συμμετείχαν άλλοι δύο δράστες, ο ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε πέφτοντας από μπαλκόνι στην προσπάθεια του να διαφύγει την σύλληψη, ενώ ο άλλος διέφυγε 14 ώρες μετά από το διαμέρισμα καθώς παρέμεινε κρυμμένος σε ντουλάπα του σπιτιού.
Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)