X

Στη ΓΑΔΑ ο Αντώνης Ρέμος - Καταθέτει μήνυση για δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον "Mr Χωριάτικο"

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, προκειμένου να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Γράφει: TheToc team
NDP

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη ΓΑΔΑ, μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος, προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για δημοσιεύματα και αναρτήσεις ανώνυμων blogs που, σύμφωνα με την πλευρά του, θίγουν την τιμή και την υπόληψή του.

Την επίσκεψη του τραγουδιστή γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισημαίνοντας ότι η νομική ενέργεια αφορά τους διαχειριστές συγκεκριμένων ιστολογίων.

Διαβάστε Επίσης

Αντώνης Ρέμος: "Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή"

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Αντώνης Ρέμος σέβεται τον θεσμικό ρόλο όλων των Μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης, ανεξαρτήτως μεγέθους, ωστόσο, όπως υπογραμμίζεται, υπάρχει και ένα αλλά, υπάρχει μια κόκκινη γραμμή και αυτή είναι η συκοφαντική δυσφήμιση.

Αφορμή για την προσφυγή στις Αρχές αποτέλεσαν αναρτήσεις που εμφάνιζαν τον τραγουδιστή να διατηρεί λογαριασμό με τον Άγγελο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη των φούρνων "Χωριάτικο" .