X

Στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στο ιστορικό μικρονήσι ο κ. Ιερώνυμος θα επισκεφτεί το σχολείο και το στρατιωτικό φυλάκιο, ενώ την ημέρα της Εθνικής Επετείου θα χοροστατήσει στη δοξολογία.

Γράφει: TheToc team

Τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας θα φτάσει στη Λήμνο αύριο Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μητρόπολη και το μητροπολιτικό Ναό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα αναχωρήσει για τον Άγιο Ευστράτιο όπου θα διανυκτερεύσει. Στο ιστορικό μικρονήσι ο κ. Ιερώνυμος θα επισκεφτεί το σχολείο και το στρατιωτικό φυλάκιο, ενώ την ημέρα της Εθνικής Επετείου θα χοροστατήσει στη δοξολογία που θα ψαλεί στον ναό του νησιού και θα πάρει μέρος στις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο νησί.

Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου θα αναχωρήσει για Λήμνο όπου και θα πάρει μέρος σε εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μούδρο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών θα συνοδεύεται από στελέχη της «Αποστολής», η οποία θα συνδράμει οικονομικά ασθενέστερους κατοίκους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.