Με... «ταχυδακτυλουργικά» πάει στον Κορυδαλλό Γιαγτζόγλου

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εντάσσει την επίμαχη μεταγωγή όχι ως ικανοποίηση του αιτήματος αλλά στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων

stis-fulakes-korudallou-epistrefei-o-kwnstantinos-giatzoglou
SHARE THIS
0
SHARES

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης μάλιστα προκειμένου να μην εμφανιστεί ότι υποκύπτει στις πιέσεις όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα έκανε τα δικά του... «ταχυδακτυλουργικά»: Εντάσσει την επίμαχη μεταγωγή όχι ως ικανοποίηση του αιτήματος αλλά στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων. Αποφασίστηκε λοιπόν να φύγουν από τις φυλακές Κορυδαλλού 52 κατάδικοι και θα μεταχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα 27 υπόδικοι. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου ο οποίος αναμένεται να μεταχθεί στις 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Δικαιοσύνης:

«Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.»

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook