Στο Λαϊκό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι επιβαρυμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και λίγες μέρες. Να σημειωθεί ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε νοσηλευθεί και τον περασμένο Αύγουστο με βαριά πνευμονία.
Τον Οκτώβριο του 2020 ο ίδιος, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη και ο ξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας, καταδικάστηκαν σε κάθειρξη έξι ετών και 100.000 ευρώ χρηματική ποινή για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ελβετική εταιρεία.
Μάλιστα, τότε είχε προσέλθει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε αναπηρικό καροτσάκι, εμφανώς καταβεβλημένος.
Η υπόθεση για τους τρεις κατηγορούμενους αφορούσε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που υπογράφηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1998 στην Ελβετία από τον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα για το οποίο καταβλήθηκαν εφάπαξ 500.000 ελβετικά φράγκα.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ομόφωνα έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα από κοινού ενώ έκανε δεκτό το αίτημά τους οι εφέσεις να έχουν αναστέλλουσα δύναμη με τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr