Follow us

Ήρθε από την Πάτρα για να διαδηλώσει στο Σύνταγμα ο Κώστας Πελετίδης - Μαζί με Κουτσούμπα [Εικόνες]

Στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έδωσε το παρών ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης, ο οποίος σημείωσε πως αν δεν παλέψουμε για τη ζωή, δεν έχουμε μέλλον.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης μιλώντας στο σημερινό συλλαλητήριο σωματείων και φορέων της Πάτρας και της Αττικής στο Σύνταγμα, τόνισε ότι "ξέρουμε ότι αν δεν παλέψουμε για τη ζωή, τη δουλειά και τα δικαιώματά μας, δεν έχουμε μέλλον εμείς και τα παιδιά μας. Ξέρουμε, ότι οι κυρίαρχοι του πλούτου, που ζουν από την εργασία του λαού, δε θέλουν να "κουνιέται φύλλο" και αυτό φροντίζουν να το υλοποιούν τα στηρίγματά τους, οι πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν".

Ο κ. Πελετίδης είπε ότι ο λαός "δεν ανέχεται άλλο τις συνέπειες μιας πολιτικής που τον καταστρέφει", αναφέροντας στη συνέχεια "δεν μπορούμε να συνηθίσουμε τους χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία. Η ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας είναι μονόδρομος. Χρειάζεται κατάργηση της εμπορευματοποίησης της Υγείας, να υπάρχει πρόσβαση, παροχή υπηρεσιών δωρεάν σ’ όλο το λαό".

"Τα λαϊκά στρώματα στενάζουν από την ακρίβεια και τον εφιάλτη των λογαριασμών στην ενέργεια. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε το 2022 να υπάρχουν νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα. Δεν ανεχόμαστε να έχει η πόλη μας 33.000 ανέργους, να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν, να προσφέρουν, να δημιουργήσουν και ένα πανάθλιο σύστημα να τους εμποδίζει απ’ το να ‘χουν δουλειά, δουλειά με δικαιώματα" πρόσθεσε.

Ήρθε από την Πάτρα για να διαδηλώσει στο Σύνταγμα ο Κώστας Πελετίδης - Μαζί με Κουτσούμπα [Εικόνες]

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι "από το Σύνταγμα δηλώνουμε ότι δε θα θυσιάσουμε τη ζωή μιας πόλης, χιλιάδων ανθρώπων, για τα κέρδη των λίγων, που το μόνο που τους νοιάζει είναι η μετακίνηση προϊόντων. Το γραμμικό πάρκο, ο ποδηλατόδρομος, το υπόγειο τρένο, είναι επιλογές που απαιτεί το σήμερα και το αύριο της πόλης μας. Το ίδιο μήνυμα στέλνουμε και για την παραχώρηση στο Δήμο των 140 στρεμμάτων του πρώην σκουπιδότοπου στον Ριγανόκαμπο, για να κάνουμε το μεγάλο Ανατολικό Πάρκο. Το υπερταμείο το θεωρεί "χαρτοφυλάκιο", εμείς το θεωρούμε πνεύμονα πρασίνου, ζωής, ανάπαυσης".

"Δεν ανεχόμαστε την απαξίωση του πολιτισμού, την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των αντίστοιχων δομών. Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη" πρόσθεσε.

Επισήμανε ότι στους Δήμους δίνονται "ψίχουλα" για την Πολιτική Προστασία και τόνισε την ανάγκη χρηματοδότησης των Δήμων και στελέχωσής τους με το αναγκαίο προσωπικό, ενώ τόνισε ότι όλα αυτά έχουν αναφερθεί και στα συνέδρια της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και στον πρωθυπουργό.

Κουτσούμπας Πελετίδης

Παράλληλα, κατήγγειλε την απουσία της διοίκησης της ΚΕΔΕ που "εξαντλείται στην περιγραφή των προβλημάτων, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένας είναι ο δρόμος που φέρνει αποτέλεσμα, αυτός του αγώνα, που αποκαλύπτει την αιτία και τους υπεύθυνους". "Δυστυχώς, είναι μέρος του προβλήματος, στηρίζουν τις πολιτικές δυνάμεις του κεφαλαίου. Δεν πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο, έχουν βαριές ευθύνες για εδώ που έχουμε φτάσει. Έχουν μετατρέψει τους Δήμους σε αμορτισέρ που απορροφά τους κραδασμούς ενός συστήματος που βρίσκεται σε σήψη και παρακμή" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πελετίδης.

"Αυτήν τη στιγμή γίνεται μέσα στη Βουλή συζήτηση περί μομφής. Η μομφή του λαού μας, είναι απέναντι σε ένα σύστημα που έπαψε από καιρό να έχει την ικανότητα να ικανοποιεί τις ανάγκες του. Είναι εμπόδιο στην πρόοδο της ανθρωπότητας και του τόπου μας. Αυτό το σύστημα δεν παίρνει σουλούπωμα, γι’ αυτό κι αποτυγχάνουν όλες οι εναλλαγές και ο ένας είναι χειρότερος απ’ τον άλλο. Το δίκιο είμαι με το μέρος μας! Δε μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Όσοι μπουν εμπόδιο στην ευτυχία ενός αγωνιστή λαού, θα γνωρίσουν την οργή του. Η ζωή διδάσκει ότι τίποτα δε χαρίζεται, ότι όλα κατακτώνται, με πείσμα, αγώνα, ανατροπή. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Είναι μοναδικός και θα ‘ναι νικηφόρος" κατέληξε ο δήμαρχος Πατρέων.

Κώστας Πελετίδης
Κουτσούμπας - Πελετίδης

Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται

"Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται! Δε θα γίνει η ζωή μας θυσία για τα κέρδη των λίγων!": Με το σύνθημα αυτό να δεσπόζει στην εξέδρα του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα ένωσαν την φωνή τους και τις διεκδικήσεις τους εργαζόμενοι, σωματεία και φορείς της Πάτρας και της Αττικής, θέτοντας στο επίκεντρο των διεκδικήσεων την προστασία της ζωής τους και την απαίτηση για την ικανοποίηση των σύγχρονων δικαιωμάτων τους. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα άνοιξε με την μπάντα του Δήμου Πατρέων να δίνει το ρυθμό, ενώ στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Δήμου παρουσίασε χορογραφίες σε έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.

Συλλαλητήριο

"Σήμερα εδώ στο κέντρο της Αθήνας είναι μαζί μας χιλιάδες εργατοϋπάλληλοι της Αττικής που μαζί με τις οικογένειές τους δοκιμάστηκαν τις τελευταίες μέρες από τις ανεπάρκειες ενός κράτους που είναι εχθρικό απέναντι στον λαό, που προτεραιότητά του είναι τα κέρδη των λίγων και όχι η προστασία του λαού από φυσικά φαινόμενα και καταστροφές" τόνισε μιλώντας στο συλλαλητήριο ο Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Σημείωσε ότι "πριν 4 χρόνια οι εργαζόμενοι μαζί με δεκάδες ζωντανά και υπαρκτά Συνδικάτα της Πάτρας, μαζί με τίμιους και αγωνιστές συνδικαλιστές καταφέραμε και στρίψαμε το τιμόνι της πορείας του ΕΚΠ σε ταξική και αγωνιστική κατεύθυνση".

Ανέφερε ότι το ΕΚΠ δέχεται λυσσαλέες επιθέσεις από "τη γνωστή παρέα της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και των ανθρώπων της στην Πάτρα που συνεχίζουν να μπαινοβγαίνουν στα γραφεία των υπουργών για να παίρνουν εντολές και συμβουλές για το πώς θα χειραγωγήσουν τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους έτσι ώστε να περάσουν τους νόμους τους για πετσόκομμα των εργασιακών δικαιωμάτων μας και των μισθών μας". "Δεν πειράζει! Εμείς θα συνεχίσουμε, μαζί με τους εργαζόμενους της Πάτρας και τα συνδικάτα τους που μπήκαν μπροστά όλα αυτά τα χρόνια για να μην μπουν οι αγώνες στο γύψο, για να ξηλωθεί ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός από το ΕΚ, για να σηκώσουν ανάστημα οι εργαζόμενοι, για να οργανωθούν αγώνες απέναντι σε αυτό το σάπιο σύστημα που μας καταδικάζει στη φτώχεια, στην ανεργία και την εξαθλίωση" υπογράμμισε.

Διαβάστε Επίσης

Ο Δ. Μαρμούτας είπε ότι "είμαστε εδώ γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία αυτής της κυβέρνησης, αλλά και όλων των προηγούμενων που με τους νόμους τους άνοιξαν τον δρόμο και την όρεξη στο κεφάλαιο για να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης", αναφερόμενος στη συνέχεια στην ανεργία που μαστίζει την Πάτρα, στα εκατοντάδες λαϊκά νοικοκυριά που είναι χωρίς ρεύμα, στην αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στην πόλη και στην τραγική κατάσταση των δομών Υγείας στην περιοχή. Τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας οργανωμένοι στα σωματεία μας για να μην περάσει η βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλουν. Ο μοναδικός δρόμος προς τη νίκη είναι οι αγώνες της εργατικής τάξης" τόνισε καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΕΚΠ.

"Λίγες ώρες χιονόπτωσης ήταν αρκετές για να εμφανισθεί η γύμνια του εχθρικού για τον λαό κράτους που είναι πολύ ικανό και αποτελεσματικό όταν περιφρουρεί τα αναρίθμητα κέρδη των λίγων, αλλά ταυτόχρονα αναποτελεσματικό για να μας προστατεύσει από τις συνέπειες φυσικών φαινομένων που οδήγησαν σε αλλεπάλληλες τραγωδίες εδώ και πολλά χρόνια, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αττική" επισήμανε στην ομιλία του ο Σπύρος Κωνσταντάς, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, σημειώνοντας ότι "ακόμα και τώρα, πέντε μέρες μετά τη χιονόπτωση, το μόνο σχέδιο που έχουν είναι να περιμένουν να βρέξει για να λιώσουν τα χιόνια". "Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και των δημάρχων είναι για τα σκουπίδια. Ας μας απαντήσουν, πού ήταν την ώρα που χιόνιζε όλοι αυτοί οι εργολάβοι που υπογράφουν μαζί τους σωρηδόν συμβάσεις;" υπογράμμισε.

Συλλαλητήριο

"Εμείς οι εργαζόμενοι στους δήμους γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πολιτική όλων των κυβερνήσεων μέχρι και σήμερα έφερε το ξεχαρβάλωμα, την υποβάθμιση όλων των υπηρεσιών, το χτύπημα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς και την αντικατάστασή της με εργαζόμενους με ευέλικτες μορφές εργασίας και με ιδιώτες. Αυτή την πολιτική υπηρέτησαν μέχρι κεραίας η μεγάλη πλειοψηφία των δημάρχων και της Περιφέρειας" σημείωσε ο Σ. Κωνσταντάς και κατέληξε: "Δεν μπορεί να αποδεχθούμε το καλοκαίρι να καιγόμαστε και τον χειμώνα να πνιγόμαστε από τις βροχές ή να αποκλειόμαστε από τα χιόνια. Τώρα πρέπει να περάσουμε στην αντεπίθεση οργανωμένα μέσα από τα σωματεία μας. Δεν φτάνει να σιχτιρίζουμε από το σπίτι μας, τώρα ο θυμός και η αγανάκτησή μας πρέπει να γίνει οργανωμένος αγώνας για την προστασία της ζωής της δικής μας και των οικογενειών μας. Απαιτούμε εδώ και τώρα:

- 'Αμεσα μέτρα και έργα προστασίας του λαού από όλες τις φυσικές καταστροφές με επαρκή χρηματοδότηση μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

- Προμήθεια μηχανημάτων και δημιουργία αναγκαίων υποδομών, με ευθύνη της κυβέρνησης, για την προστασία του λαού. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε αντίστοιχες δομές για να μπορεί να δίνεται με επάρκεια η μάχη για την προστασία της ζωής των πολιτών. Σε αυτή την κατεύθυνση να δοθεί άμεσα έκτακτη χρηματοδότηση και στους δήμους.

- Να καταργηθούν τα διόδια και να εξασφαλιστούν σύγχρονα μέσα και υποδομές με ευθύνη της κυβέρνησης σε όλους τους οδικούς άξονες.

- Μείωση της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά. Καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες και σε μικρές επιχειρήσεις".

"Φτάνει πια. Απαιτούμε λύσεις. Δεν θυσιάζουμε τις ζωές και τα δικαιώματά μας για να θησαυρίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Δεν ανεχόμαστε τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει 5 δισ. ευρώ το χρόνο για τη συμμετοχή στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς που βάζουν σε σημαντικό κίνδυνο τη χώρα μας να μη διατίθενται χρήματα για να ενισχυθούν οι υποδομές, το προσωπικό και τα μέσα που προστατεύουν τη ζωή και το βιος του λαού μας. Δεν ανεχόμαστε τη στιγμή που μετράμε πάνω 23.000 νεκρούς από την πανδημία και το δημόσιο σύστημα Υγείας στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, να έχει σχεδόν καταρρεύσει, η κυβέρνηση να συνεχίζει την προκλητική ενίσχυση των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών" τόνισε στην ομιλία του ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

"Ο ανταγωνισμός μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που υλοποιούν, για το ποια διακυβέρνηση είχε στη θητεία της τα λιγότερα ή περισσότερα θύματα, είναι μεγάλη ντροπή που δεν μπορεί να ανεχτεί κανένας άνθρωπος. Δεν δείχνει μόνο την κυνικότητα των αστικών κομμάτων. Επιβεβαιώνει ότι αυτό το σύστημα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας δεν μπορεί τελικά να προστατέψει ούτε τις πιο στοιχειώδεις και οξυμένες ανάγκες του λαού" επισήμανε.

Συλλαλητήριο

Ανέφερε ότι τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα της πρόληψης και της αντιμετώπισης πυρκαγιών, πλημμυρών, σεισμών θα τα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας "γιατί τα έργα αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής προστασίας δεν δίνουν κέρδη στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και το αστικό κράτος επιλέγει να αποψιλώνει αυτούς τους τομείς και να ιδιωτικοποιεί εκείνα τα τμήματα στην Ενέργεια, στο Νερό, στις Μεταφορές, στην Τοπική Διοίκηση που προσφέρουν κέρδος στους ιδιώτες".

"Οι εγκληματικές ευθύνες είναι διαχρονικές και είναι όλων των κυβερνήσεων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ" πρόσθεσε. "Όμως δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτήν την κατάσταση. Απαιτούμε εδώ και τώρα άμεσα μέτρα και έργα προστασίας του λαού από όλες τις φυσικές καταστροφές με επαρκή χρηματοδότηση μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό" είπε ο Ν. Μαυροκέφαλος και κατέληξε: "Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας, όπως έκανε ο λαός της Β. Εύβοιας, όπως κάνει ο λαός της Πάτρας, όπως έκαναν πολλοί πρωτοπόροι αγωνιστές εδώ στην Αττική Οδό, προσφέροντας το πιο απλό, λίγο νερό και λίγη τροφή σε όσους ήταν για ώρες αποκλεισμένοι και ξεχασμένοι από την ιδιωτική εταιρεία και το κράτος.

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως μόνο "ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό". Κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να περιμένει "σωτήρες" και ουσιαστικές λύσεις έξω από τη δύναμη του οργανωμένου αγώνα και της ταξικής πάλης, έξω από τον δρόμο της αλληλεγγύης. Καλούμε τα συνδικάτα της Αττικής και όλης της Ελλάδας να οργανώσουν τον αγώνα τους για την προστασία της ζωής, της υγείας, του εισοδήματος και των δικαιωμάτων τους με νέους αγώνες, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε πόλη με νέα συλλαλητήρια μέσα στο Φλεβάρη".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ 15 Ιουν 2022 | 09:13

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ξεκίνησε η αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο - Κλειστή η κάθοδος της Αλεξάνδρας

Ξεκίνησε η αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο. Συμμετέχουν πλήθος πολιτών, συνδικάτα, κόμματα και αντιρατσιστικές οργανώσεις.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 14 Ιουν 2022 | 15:26

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας: Συγκέντρωση εργαζομένων ΛΑΡΚΟ στη Βουλή για την απόσυρση της τροπολογίας

Εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από την Αμαλίας μέχρι την Ακαδημίας.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 10 Ιουν 2022 | 14:43

Άνοιξε η Κατεχάκη που ήταν κλειστή λόγω της συγκέντρωσης των φοιτητών

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φοιτητών και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λεωφόρος Κατεχάκη.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ 10 Ιουν 2022 | 13:32
ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ 02 Ιουν 2022 | 15:13

Γήπεδο του beach volley το Σύνταγμα: Έριξαν άμμο, οι αθλήτριες έβαλαν τα μαγιό και έκλεψαν την παράσταση

Σε γήπεδο Βeach Volley μετατράπηκε μέρος της πλατείας Συντάγματος με τις αθλήτριες να αγωνίζονται στην άμμο παρουσία κόσμου.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ 02 Ιουλ 2022 | 00:17

Ραφήνα: Στη φυλακή οι δύο 24χρονοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου Δημήτρη

Μετά από διαδικασία που διήρκεσε 12 ώρες ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MEGA 01 Ιουλ 2022 | 23:43

Βούλα: Απαγωγή "τίγρης" 33χρονου από σεσημασμένο δολοφόνο και τρεις συνεργούς του [Βίντεο]

Μέσα σε μία μέρα οι απαγωγείς κατάφεραν να αποσπάσουν από τους συγγενείς λύτρα αξίας 10.000 ευρώ για να απελευθερώσουν τον 33χρονο.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ STAR 01 Ιουλ 2022 | 23:34

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αντιφατική περιγραφή για την Ίριδα - "Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο..."

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως έδωσε μια διαφορετική περιγραφή για τον θάνατο της Ίριδας στην ψυχολόγο που την εξέτασε μέσα στη φυλακή - Τι είπε για τον "αναίσθητο" Μάνο Δασκαλάκη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ 01 Ιουλ 2022 | 22:54

Στην αντεπίθεση ο Θέμης Αδαμαντίδης: Κατηγορεί τη Βαρβάρα Κίρκη ότι του έκλεψε 7.000 ευρώ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση εναντίον της Βαρβάρας Κίρκη, για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αυτοδικία και κλοπή

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ 01 Ιουλ 2022 | 22:53

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο της νευρολογικής κλινικής - Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης αποφυλάκισης.

ΣΤΟ MEGA 01 Ιουλ 2022 | 21:45

Σοκ στη Χίο: Σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι 47χρονη που τον χάιδευε - Ατάραχος ο ιδιοκτήτης του [Βίντεο]

Η 47χρονη Ρούλα μεταφέρθηκε στο χειρουργείο μετά την επίθεση του σκύλου, με τον ιδιοκτήτη του να σημειώνει ατάραχος δελτία στο προποτζίδικο

ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΑΙΤΙΑ 01 Ιουλ 2022 | 21:45

Φωτιά σε ξυλουργείο στον Άγιο Δημήτριο - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Στη συμβολή των οδών Ίριδος και Σουλίου στον Άγιο Δημήτριο η φωτιά.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 01 Ιουλ 2022 | 21:16

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης: Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό η σύντροφός του - Της έκανε μήνυση και αυτός

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα - Ο τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της συντρόφου του για ψευδή καταμήνυση και κλοπή