Στην Παναγίτσα Χαϊδαρίου βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη η οποία είχε αποδράσει την Πέμπτη από το Δρομοκαϊτειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε επικοινωνήσει μέσω τρίτου προσώπου νωρίτερα με τον δικηγόρο της Φρ. Ραγκούση και είχε εκφράσει την επιθυμία να παραδοθεί και να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Ραγκούσης κάλεσε τον εισαγγελέα και εκείνος ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία. 'Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στην Παναγίτσα του Χαϊδαρίου και ένας εξ αυτών την προσέγγισε διακριτικά και ρώτησε τα στοιχεία της ταυτότητα της .
Η ίδια επιβεβαίωσε ότι είναι η Βίκυ Σταμάτη και ακολούθως με περιπολικό μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.
Η μυστηριώδης συνεργός
Μια γυναίκα φέρεται να βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και στη συνέχεια της πρόσφερε καταφύγιο στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Η συγκεκριμένη γυναίκα διαπιστώθηκε πως δυο μέρες πριν την απόδραση της κ. Σταμάτη την είχε επισκεφτεί στο Δρομοκαϊτειο χωρίς η επίσκεψή της να καταγραφεί στα επίσημα βιβλία του επισκεπτηρίου Ψυχιατρείου.
Η πληροφορία όμως είχε δοθεί στις διωκτικές αρχές από αξιόπιστη πηγή με τους αρμόδιους αξιωματικούς της ασφάλειας Αττικής να αναζητούν ίχνη της Β. Σταμάτη στις περιοχές του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας. Δεν αποκλείεται η ίδια γυναίκα να είναι η ίδια που επικοινώνησε με το δικηγόρο κ. Ραγκούση και να του υπέδειξε το σημείο που βρίσκεται η κ. Σταμάτη.