X

Στον ανακριτή με σκυμμένο κεφάλι ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ψιλικατζή στην Τούμπα [εικόνες - βίντεο]

Με σκυμμένο κεφάλι και δεμένος με χειροπέδες πισθάγκωνα ο 27χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκη.

Γράφει: TheToc team

Με σκυμμένο κεφάλι και δεμένος με χειροπέδες πισθάγκωνα ο 27χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου καταστήματος ψιλικών στην Τούμπα, ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, οδηγήθηκε στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκη.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί για τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ληστείας και της οπλοφορίας- οπλοχρησίας, σύμφωνα με τη δίωξη που άσκησε χθες η εισαγγελέας. Κρατείται σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής.

Διαβάστε Επίσης

Στον ίδιο ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί και ο 35χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του, που διώκεται για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, επειδή στην κατοχή βρέθηκε κάνναβη.

Διαβάστε Επίσης

Με πληροφορίες από το thestival.gr και το ΑΠΕ