Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες του Ωρωπού

Εφτασαν στον εισαγγελέα οι εννέα συλληφθέντες –Μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων στην Ευελπίδων για συμπαράσταση - Τους υποδέχθηκαν με χειροκρότηματα - Βαρύ το κατηγορητήριο

|
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι η στιγμή που φθάνουν στην Ευελπίδων οι εννέα συλληφθέντες. Οι κάτοικοι που έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια τους υποδέχονται με χειροκροτήματα και φωνάζοντας συνθήματα. 

Οι εννέα συλληφθέντες είναι ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, τέσσερις αντιδήμαρχοι, δύο δημοτικοί σύμβουλοι και δύο πολίτες πρόεδροι τοπικών συλλόγων.

 

Τη στιγμή που οι συλληφθέντες χαιρετάνε τους κατοίκους, μέσα από τα δικαστήρια, αστυνομικοί κλείνουν το παράθυρο και οι συγκεντρωμένοι ξεσπούν σε αποδοκιμασίες

Μετά και την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής για τα επεισόδια και τη φωτιά στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

 

Οι κατηγορίες είναι διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμός, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παρακώλυση συγκοινωνιών, διακεκριμένη φθορά, διατάραξη κυκλοφορίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook