Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί για το νέο σύστημα διορισμών

Οι εκπαιδευτικοί προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στις 13:30 και πορεία προς τη Βουλή με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

stous-dromous-oi-ekpaideutikoi-gia-to-neo-sustima-diorismwn
SHARE THIS
0
SHARES

Νέα απεργιακή κινητοποίηση  πραγματοποιούν σήμερα ΔΟΕ και ΟΛΜΕ (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11:00 - 14:00 με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις  Ε.Λ.Μ.Ε. για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων).

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στις 13:30 και πορεία προς τη Βουλή με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου, στο οποίο έχει ενταχθεί ως τροπολογία το σύστημα διορισμών.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και φοιτητών, στο οποίο σημειώθηκαν επεισόδια και τραυματίστηκε μια εκπαιδευτικός και ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Δελλής.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΔΟΕ: «Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών».

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook