
Συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Στυλίδας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (24/5), γνωστός δημοτικός - λαϊκός τραγουδιστής, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας και μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο τραγουδιστής εντοπίστηκε με μία ακόμη φίλη του, να έχουν στο αυτοκίνητό τους, εντός κλειστού συσκευασμένου χαρτοκιβωτίου, 20 συσκευασίες χύμα καπνού των 1.000 γραμμαρίων η καθεμιά, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Για το λόγο αυτό, προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο και συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου "περί εθνικού τελωνειακού κώδικα", καθώς και "περί συναυτουργίας".

Τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα προσδιορίσει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων το οποίο πρόκειται επίσης να παραδοθεί στο Τελωνείο Στυλίδας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα όρια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr