
Κινητοποιήσεις σε πάνω από 100 μέρη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, για όσα διαδραματίζονται στην πολύπαθη Γάζα.
Η κεντρική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή, στο Σύνταγμα, με βασικό σύνθημα "σταματήστε τη γενοκτονία".
![Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη σε πάνω από 100 μέρη της Ελλάδας [εικόνες - βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/7e/7e68025f12ad46bf9eb77044d6e2aeba.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=2048&)
Στη Θεσσαλονίκη οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην οδό Τσιμισκή με πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με κεντρικό σύνθημα όπου αναγράφονταν "Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία των Παλαιστινίων. Καμία συμμετοχή της χώρας μας στο σφαγείο".


Η πορεία κατέληξε και διαλύθηκε στον Λευκό Πύργο.
Ο χάρτης των συγκεντρώσεων:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr